| TeManancCuNutella a întrebat:

Este un baiat, nu ca imi place, dar imi este simpatic.
Mai demult in autobuz ( eu merg si vin d la scoala cu autobuzul) imi spunea numai numele d la FB si asa...De un timp aproximativ 2 saptamana ma trage d par, vrea sa ma arunce in balti, mereu se pune ori in fata mea ori in spatele meu in autobuz doar ca se pune si un pr d la mine din clasa...Azi am aflat ca are iubita, si nu stiu, parca ma afectat sau asa ceva straight face.
Dar el tot ma ia d mana, ma trage d ghiozdan. laughing.
Am sanse la el? Este indr de mine?
Mersiii! love struck kiss

Răspuns Câştigător
| PuiuDulshe a răspuns:

Poi eu asa stiu cand un baiat iti face asta ii e drag de tine adica ii place de tine.Si cred ca ai sanse la el chiar daca are iubita

5 răspunsuri:
| TheExpert01 a răspuns:

Daca e rau cu tine inseamna ca e fustrat si nu-s tie cum sati arate ce simye big grin

| Sweete a răspuns:

Cred ca da cine se bate se iubeste happy

| TheLostAir a răspuns:

NU.Scuze ca te dezamagesc...dar nu te place.Sunt BAIAT si stiu de ce face asa.Raspuns:asa suntem noi, pur si simplu nu avem ce face happy

| DizzyForever a răspuns:

Posibil.Nu ai de unde sa stii ce simte un baiat.De obicei, cand baietii fac chestii de genu asta, le este draga acea fata.Dar sunt si care o fac din plictiseala sa zic asa, ori asa sunt ei(pusi pe sotii). Totusi, incearca-ti norocul, nu strica niciodata.Crede in tine! happy

| corin4ik a răspuns:

Nustiu asemenea caz cam am avut si eu...Eu cred ca ai sanse cu el e indragostit de tinebig grin