Excursii, la mare, la munte. Chiar și în oraș, plimbați-vă/plimbă-te prin locuri necunoscute. Stai până seara, când totul se întunecă și dansează în mijlocul străzii, râzi, zâmbește. Fii alături de prietenii tău, încercați un sport nou, faceți concurs de „cine se împrietenește cu cei mai mulți necunoscuți în zece minute". Fii inventivă!
Buna!
Poti iesi cu cea mai buna prietena a ta (sau cu prietenii tai) la un suc, o pizza, o inghetata si sa va plimbati prin parcuri. Poti sa-ti gasesti un hobby, de exemplu eu voi incepe azi sa pictez ceva pe panza. Personalizeaza-ti hainele vechi, e foarte amuzant. Invata sa gatesti, poti incepe cu deserturile, sunt mai usor de realizat cum ar fi: briose, chec, te poti inspira de pe mai multe site-uri de gatit. Poti citi ceva, mergi pana la biblioteca si o sa gasesti ceva pe gustul tau. Mergi la strand impreuna cu prietenii tai, sau organizati o bataie cu apa.
O zi placuta!
Multumesc foarte mult, Aimee33. Chiar imi plac ideile tale, si cred ca le voi pune in practica. Imi pare rau totusi, ca nu ti-am dat "Raspuns Castigator", dar mai astept raspunsuri. Multumesc inca odata :*
Nu ai pentru ce!
1. Poţi să mergi cu familia/prietenii la piscină!
2. Excursie la munte/mare.
3. Poţi vizita locuri minunate!
4. Poţi să te plimbi cu prietenii!
5. Ieşiţi în oraş şi distraţi-vă
6. Du-te la Mall
7. Încearcă lucruri noi!
8. Dormi la o prietenă bună.
9. Du-te la club. /Daca ai peste 18 ani/
10. Te uzi cu apă cu prietenii.
11. Răspunzi la întrebările de pe TPU!
12. Asculţi muzică.
13. Încearcă să faci brăţări ale prieteniei!
14. Uită-te la filme horror/comedie/dramă. ce vrei tu!
15. Dormi cât vrei tu! :3
Vara-i lungă. distrează-te cât mai poţi!
Îţi urez o vară plăcută. cât a mai rămas din ea. :3
Fundiţă? :v
Mersi, dar mai astept raspunsuri.
7lrn7 întreabă: