Daca parintii sunt ocupati, este bine sa-i ajuti.Nu strica nimanui sa invete sa gateasca.Vedetele care se lauda ca nu stiu sa faca un ceai nu dau dovada de multa inteligenta. Daca gatitul este o pasiune merita sa ti-o cultivi. Poti sa faci cariera in domeniu:in industria alimentara, in turism, in cercetarea stiintifica, in medicina(medic nutritionist), in alimentatia publica(restaurante). Felicitari ca nu te plictisesti cum se plang multi copii de varsta ta.
Întradevăr dacă nu eşti destul de atentă te poţi răni. Dar dacă eşti sigură pe tine şi dacă atunci când faci mâncare eşti atentă, e bine! Dacă te relaxează şi îţi place fă! Dacă nu, nu fă, pentru că oricum timp mai ai! Acum depinde de tine! Baftă!
Ohoo bravoo eu am 15 si nu's in stare nici sa dau drumul la aragaz
. tu poti gati deocamdata strictul necesar pentru tine ca banuiesc ca nu te pune nimeni sa faci 7 feluri de mancare pentru toata familia.
>
Exagereaza, insa fii atenta. Poti incerca la inceput dulciuri e mai usor. Eu am 13 ani si mai mult imi place sa fac tarte decit ciorbe
Na sigur ca isi face griji ca doara esti fetita lui tata
tu sa ai mare grija cand frigi sa nu stropeasca ulei pe pielea ta si cand ai lichide in oale sa nu te oparesti
atentie la degete cand tai cu cutitul ceapa si morcovii
eu am fost nevoita sa gatesc de la varsta de 5 ani cu indrumarile mamei de pe patul de suferinta 5 luni de zile
tata aprindea focul la 4 dimineata ca trebuia sa plece la lucru si punea oala cu apa pe marginea cuptorului de gatit
ma mai trezea mama sa pun pe foc si trageam scaunelul langa cuptor sa ajung la oala
nu a fost usor dar si acum ca sunt bunica imi place la nebunie sa gatesc si sa ii surprind pe cei dragi cu delikatesse
succes
Si eu am 12 ani nu stiu sa gatesc ciorbe sau din astea dar am facut odata surpriza mamei si i-am gatit cartofi la cuptor cu pulpe si stiu sa fac cartofi prajiti, piept de pui la gril
Nu este periculos deloc...nu are de ce sa fie periculos atata timp cat esti atenta...la aragaz, cutor sau orice alt obiect.Nu iti fa griji. Tatal tau exagereaza putin.Si eu am 12 ani si gatesc.
Pai, eu zic ca exagereaza
el este barbat, doar n-ai fi vrut sa-si petreaca adolescenta gatind, e cam logic sa fi-nvatat mai tarziu de 12 ani.
si-n plus, in afara de aprins focul si de a folosi tacamurile [pe care le folosesti deja oricum, sper], altceva nu ti se poate intampla intr-o bucatarie.
daca te pasioneaza gatitul, explica-i taticului ca esti destul de mare incat sa gatesti, daca asta vrei tu.
bafta XD, sa ne arati si noua vreo prima delicatesa.
anonim_4396 întreabă: