| Adelia95 a întrebat:

Eu am fost blonda timp de 2 ani si recent m-am vopsit ciocolatiu si vrea sa ma fac iar blonda. Spuneti-mi care este cea mai rapida solutie de a ajunge din nou la culoarea blond? Ajutooooor! Funda+Vot.Va Multumes!

Răspuns Câştigător
| HappyCandy a răspuns:

Precum ziceau cei de mai sus sa il decolorezi, dar eu iti c=voi zice anume cum:
Ai nevoie de ceai de romanita si multa voie buna.
Poti incerca sa il decolorezi cu zeama de lamaie, ceai de musetel, apa oxigenata, il poti nuanta cu noantator, sau am mai auzit si de metoda prin care te speli pe cap cu sampon pentru par blond.
Cum se prepara decoctul de musetel:

- puneti la fiert 600 ml de apa si doua linguri de musetel (flori uscate). Lasati infuzia pe foc mic timp de 20 de minute, si clatiti-va cu ea pe cap, inainte de a va spala si masati-va bine pielea capului. Spalati-va in mod normal parul cu samponul d-voastra potrivit, clatiti-va cu apa si apoi cu ceea ce a mai ramas din infuzie.

De asemenea puteti folosi si infuzie de flori galbenele si ciubotica-cucului. Parul va capata o nuanta aurie frumoasa dupa cateva saptamani.
Deasemenea poti sa-l decolorezi cu apa oxigenata sau doar prin expunerea la soare. Insa tote aceste procedee trebuie repetete mai mult timp pentru ca sa apara rezultatele.

3 răspunsuri:
| Anutzaxx a răspuns:

Poi ai putea sa te decolorezi si daca ciocolatiul este un pic mai inchis foloseste un blond deshis iar daca ciocolatiul este deschis foloseste un blond inchiswinking
FUNDA? big grin

| MissYouToo a răspuns:

Trebuie sa te decolorezi, dar iti distrugi parul si nu cred ca merita sa stai dupa cu el ars si urat. Mai degraba mai astepti sa se mai duca ciocolatiul si apoi poti incerca un blond mai inchis, dar nu cred ca reusesti, mai ales daca ciocolatiul e prea inchis! Bafta!

| alexxa_1555 a răspuns:

Poti sa te decolorezi:d