De ce nu analizes toate elementele care tiau aparut in somn de obicei fiecare are un inteles eu am cautat fiecare in parte ti le las aici sa il interpretezi tu.
Cel ne curat: pericole din exterior sau chiar din interiorul tau, acea parte negativa a ta care îsi împiedica evolutia; placere de a face rau sau de a distruge, rputate, sentimente negative, gândire negativa, autodistrugere, actiuni prin care îti faci singur rau sau îi afectezi negativ si pe ceilalti; teama, anxietate, riscul de a gresi sau de a face ceva necinstit; tentatie, ispita, pacat.
MAMA: in genral situatii ce se cer analizate in profunzime, de la originea lor; de obicei mama din vis indica o atitudine personala pe care imaginea mamei o reprezinta. Visul poate fi interpretat in functie de relatiile pe care le aveti sau le-ati avut cu mama. Daca in realitate mama este moarta - atrage atentia asupra unui eveniment din trecut de care depinde intr-un fel viata dv., nevoie de afectiune, insatisfactii emotionale, dor, lipsa unei protectii. Daca mama este in viata, dar este departe - lipsa unui sprijin, deruta emotionala, teama de necunoscut, dorinta, dor, lipsa de afectiune. Daca locuiti cu mama – confort, siguranta, protectie, incredere. Daca in general va intelegeti bine cu mama –prietenie, incurajare, sprijin, calm, ocrotire. Daca in realitate mama e prea exagerata si doreste sa va conduca viata sau nu va intelegeti cu mama – sufocare, nevoie de echilibru, dorinta de independenta, cautarea unei evadari dintr-o situatie frustranta. Daca in realitate mama e rece si distanta - lipsa de afectiune, deruta emotionala, incapacitate de a exprima trairile, centura, reprimare a sentimentelor, insatisfactii sentimentale. Daca in realitate mama e recasatorita – frustrari, gelozie, lipsa unui sprijin, sentiment de inferioritate, teama de abandon, marginalizare.
ÎNTUNERIC: teama de necunoscut, aspecte nebanuite ale unei probleme, nu stii încotro te îndrepti sau încotro s-o apuci, sentiment de cumpana, posibilitati de schimbare, teama, nesiguranta, neîncredere, mister, riscuri, pericole ascunse, simbolul subconstientului tau; (orbecaind prin întuneric) dorinta de a gasi o solutie cu orice pret, speranta în rezultate favorabile, curajul de a înfrunta pericolul, deruta, dorinta de schimbare.
Eu zic sa te calmezi in primul rand. Desi visam ceva ce ni se pare real nu inseamna ca se va intampla ceva. Unele persoane viseaza ceva, care apoi se si intampla (daca ti s-a intamplat asta de mai multe ori inseamna ca visul tau poate insemna ceva, iar daca nu este doar un simplu vis urat).
Poate esti prea stresata in legatura cu mama ta, te uiti prea mult la filme horror, te gandesti la prostii in timpul somnului. Nu stiu ce sa-ti zic, serios. Numai tu iti vei putea da seama. Dar eu, in locul tau, as incerca sa imi tin mintea in frau si sa traiesc linistita, fara sa ma mai gandesc la chestii mistice, pline de mister, pe care probabil nu voi putea sa le descifrez. E imaginatia ta, cu siguranta o vei putea controla daca ai destula vointa! sunt doar vise...nu cred in vreo semnificatie a lor.
ce, nu are omul voie sa ma viseze si lucruri ciudate?
deci relaxeaza-te...
Pai nu e bine dar sora unei prietene (ave 24 de ani) a visat aproape la fel si ca sa nu iti spun urat dupa 3 zile a decedat pentru ca a calcato motocicleta. deci ai mare grija sa nu ti se intample ceva rau. in fine. bafta si daca e sa nu te mai uiti la filme de groaza ca poate de aia il visezi pe "Cel Necurat".
Sau poti sa stai linistita pentru ca e doar un vis.Visele,de obicei sunt "inspirate""din viata reala.Dar sincer nu cred ca o sa mori din cauza unui vis.
Yurisa întreabă: