Cred ca ar trebui sa aai o discutie mai serioasa cu ea..si s-ai spui ce simti tu..Si cred ca daca intr-adevar ar fi o prietena buna nu te-ar lasa balta.da ar petrece timpul cu ambele(cu tine si cu cealalta prietena)
Ah, lumea e plina de oameni dintr-astia, deci nu dispera de pe-acum ... Doar plateste-o cu aceeasi moneda, iar daca nu ai cum, gaseste alta colega de clasa eventual sau din scoala, si incearca sa te intelegi cat mai bine cu ea, nu neaparat sa-i faci in ciuda celeilalte, dar nu te obisnui sa fii roata de rezerva a altora. Nu se merita! In plus, nu stii unde poti gasi niste prieteni adevarati. Mult succes!
Deci 1.Trebuie sa ai o conversatie lunga cu ea sa discutati despre prietenia voastra sa va ganditi la ce lucruri frumoase faceati impreuna
2. Daca nu vrei sai mai fi prietena dai flit
3. Daca vrei sa fi bff trebuie sa o susti in momente grele si sa fi cu ea in fiecare zi afara la distractie sau unde mergeti voi
Tiam raspuns acum da-mi funda te rog
Nuuuuu las-o baltă pe asta.Tu nu vezi că doar profită de tine? Cunosc ft bine astfel de cazuri iar TU nu trebuie să o mai laşi să fie prietena ta! Gândeşte-te că doar profită de tine! Asta îţi doreşti? Să stea cu tine doar pentru că nu stă cu cine vrea ea? Ea nu îţi e prietenă. Dacă tu o vei lăsa să profite în continuare de tine, atunci lasă lucrurile tot aşa! Sper să iei decizia corectă :*