Maraya crede-ma sunt constienta cum se scrie corect da sunt prima in clasa la invatatura dar eram atat de emotionata incat pentru mine nu a mai contat nimic. decat sa aflu niste sfaturi
Sa stii ca este creatie proprie. si poate nu este de publicat in ziar dar aceasta poezie este facuta de mine
Eu zic ca pentru inceput sa inveti limba romana : pluralul cuvantului "poezie" este : "poezii" nu "poezi"; se scrie "imi dati" nu "imi da-ti"; "m-ai tradat" : se scrie "neincetat"; "vii la mine"! Cred ca ar trebui sa mai deschizi si dex-ul acela din cand in cand. Poezia nu are pic de imagini artistice sau figuri de stil...Ce a facut internetul din copii!
"Consulta-te". Daca spui tu. Uite un sfat : aceea nu este pozie de publicat in ziar, ci doar niste versuri copiate de pe internet si care se gasesc pe gura tuturor copiilor-adolescenti.
In primul rand poeziile trebuie sa fie incifrate si nutrebuie sa tintesti atat de sus pentru spusele unei singure persoane,daca vrei sa tragi sus, mai intai ar trebui sa iei legatura cu cineva mai,, profesionist'' si sa ii ceri parerea, apoi decizi ce sa faci