anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu intr-o zi m-am apucat de scris poezi dupa cateva zile de compus le-am dat doamnei de romana in urma a cateva greseli gramaticale profesoara a spus ca sunt bune pentru. inceput. daca as dori sa public vreo cateva cele mai bune. ce ar trebui sa fac.imi da-ti va rog nr. de tel al unor ziare. ca sa va faceti o idee uitati aceasta poezie:
credeam ca imi esti prieten
dar tu mai tradat
in momentul in care
spatele mi-am intors
si nu m-am uitat
in hohote ai ras
dar nu ti-a pasat de lacrimile mele
care curg nencetat
acum vi la mine cu tot felul de scuze
dar ce ai facut e imposibil de iertat
m-am saturat de prieteni falsi
care stau cu mine pentru ajutor
vreau prieteni adevarati
care sa ma sustina
tot mereu
asta e prima poezie

7 răspunsuri:
| florina200 a răspuns:

Maraya crede-ma sunt constienta cum se scrie corect da sunt prima in clasa la invatatura dar eram atat de emotionata incat pentru mine nu a mai contat nimic. decat sa aflu niste sfaturi

| florina200 a răspuns:

Si crdema dex-ul este deschis la ordinea zilei

| florina200 a răspuns:

Sa stii ca este creatie proprie. si poate nu este de publicat in ziar dar aceasta poezie este facuta de mine

| maraya a răspuns:

Eu zic ca pentru inceput sa inveti limba romana : pluralul cuvantului "poezie" este : "poezii" nu "poezi"; se scrie "imi dati" nu "imi da-ti"; "m-ai tradat" : se scrie "neincetat"; "vii la mine"! Cred ca ar trebui sa mai deschizi si dex-ul acela din cand in cand. Poezia nu are pic de imagini artistice sau figuri de stil...Ce a facut internetul din copii!

| maraya a răspuns:

"Consulta-te". Daca spui tu. Uite un sfat : aceea nu este pozie de publicat in ziar, ci doar niste versuri copiate de pe internet si care se gasesc pe gura tuturor copiilor-adolescenti.

| tiger20 a răspuns:

Pai ziar e putin cam sus, eu spun sa incepi cu niste siteuri de poezii.OK?

| FjNykyko a răspuns:

In primul rand poeziile trebuie sa fie incifrate si nutrebuie sa tintesti atat de sus pentru spusele unei singure persoane,daca vrei sa tragi sus, mai intai ar trebui sa iei legatura cu cineva mai,, profesionist'' si sa ii ceri parerea, apoi decizi ce sa faciwinking