Tanu se numeste motanul meu care e tata a 3 pisici. faza e ca cei trei pisici nu au mama si sug la motan. ha ha ha
acum el sta in brate la min e
Eu si eusioanabarajos5741celemaibuneprietenediniacobeni suntem aceeasi persoana. poti sa le construesti un dulapior si o mansarda( faci casa cu multe, etaje. ) in casa le poti pune mancare + jucarii
Pai,tinand cont de faptul ca ai construit o casa asa de mareee... wooww!:o.ai putea sa le faci fiecaror membrii ai familiei cate un culcus. pisicile sunt foarte jucause si ai putea sa atarni din tavan cate un grem sau ceva rotund. poti sa le mai pui pe jos covorase,mingii,papusi,ursuleti, si poti sa faci intr-un colt o masa d`aia inalta din lemn.off, numai stiu km se cheama nu e masa.e ca un perete mai mic si la bucatarie multi oameni servesc masa pe el.in fine...ai putea sa faci un ''perete' d`asta si dupa el sa fie locul in care pisicutele iau masa.Ar veni frumos niste flori ca sa mai decorezi.cu toate ca nu cred ca vor mai ramane intregi Iti mai vin tie idei.In gradina poti sa faci o piscina sau sa cumperi una mica pentru bebelusi si sapi o groapa ca sa incapa piscina in ea.si poti sa pui pietre vopsite in mai multe culori pe langa ea. poti sa faci ceva care sa faca umbra langa piscina.in jur sa pui nisip.:-
Aaa.am scris prea mult..In fine.mult succes si pisicile tale sa aiba cea mai superba casa.App, si pe mine ma cheama Diana.coincidenta.