| Artemisia a întrebat:

eu locuiesc la tara.aici tot timpul este liniste.de ceva timp a inceput sa se faca tot felul de lucrari la drumuri, si este foarte mare galagie, chiar aproape de casa mea.nu suport atata zgomot.este destul ca in cursul saptamanii merg la scoala in oras, dar acum si acasa trebuie sa fie galagia asta.sincer de la ora 5 nu mai pot sa dorm, pentru ca ma trezesc de atata calagie(am geamuri termopan, dar tot in zadar, din pacate). plus ca numai pot sa ies afara deloc.nici macar nu mai pot sa plimb cainele, ca nu am pe unde.pe drum numai masini blocate, excavatoare, tranctoare etc.sincer deja situatia asta ma calca pe nervi. ce sa fac? dau funda.

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Gândește pozitiv că nu va dura o veșnicie acel șantier din zona ta.
Pa, pa.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să accepţi situaţia aşa cum e şi să încerci să te obişnuieşti. Nu e ceva ce poţi face în cazul asta. Vor trece şi astea. Baftă!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu cred ca este ceva ce ai putea face, decat sa te adaptezi situatiei! Degeaba te enervezi, ca lucrurile nu depind de tine sau nu pot fi corectate. Inchipuieste-ti ca noi, cei de la oras, traim asa ceva zi de zi! Impaca-te cu ideea ca vei avea sosele bune unde sa te dai cu bicicleta sau rolele!

| foxi a răspuns:

Acomodeaza-te! Sau pleaca de acolo!

| nicokaty a răspuns:

Ia-ti mp3 si stai cu castile in urechi toata ziua:X
du-te la o colega mai departe dac se poate sa nu se auda
...

straight face