| Belle_3594 a întrebat:

Eu ma numesc Bella! Vreau cateva detalii despre site-ul TPU! Si am vazut ca pe acest site se vorbeste depre o funda! Ce fel de funda?

5 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Bun venit Bella!
Atunci când cineva postează o întrebare pe site şi primeşte răspunsuri la aceasta va putea să-i ofere o recompensă celui ce a ajutat-o prin răspunsul său. Această recompensă este practic ''Funda'' despre care se tot vorbeşte. Pe TPU există un clasament al utilizatorilor, care este făcut pe baza punctelor. Fundiţele valorează cele mai multe puncte(adică 100). De asta îşi doresc aproape toţi să primească funde.(ca să aibă un loc mai fruntaş în clasament). Clasamentul îl poţi vedea la ''COMUNITATE'' (scris cu albastru în partea de sus a paginii.
Pentru alte informaţii despre acest site îţi recomand să citeşti ''INTREBARI FRECVENTE''(scris cu albastru, în partea de sus a paginii, dreapta)
O zi bună!

| SamSon a răspuns:

TPU.RO este un site unde sunt puse intrebari referitoare la diverse lucruri (de accea cand pui o intrebare selectezi categoria la care se incadreaza) in legatura cu funda, atunci cand pui o intrebare in max.15 min vei primii raspunsuri, iar tu vei alege din acestea care este cel care te-a ajutat cel mai mult! Ca sa dai funda te duci la raspunsul persoanei si in dreapta lui este o fundita argintie pe care scrie DECLARA RASPUNSUL CASTIGATOR, iar daca dai click pe ea se face portocalie si acel raspuns este castigator! Succes!

| TheExpert01 a răspuns:

Sall bela deci pe TPU se pun intrebari ok? ok altii oameni raspund ok? ok iar daca cel care a pus intrebarea considera ca de exemplu tu pui o intrebare si eu iti raspund daca tu crezi ca eu am dat cel mai bun raspuns imi dai funda funda inseamna sa declari un raspuns castigator intelegi funda va aparea in dreptul raspunsului dupa vreo 30 min de la citirea lui ai inteles? imi dai funda?

| LYLYshor25 a răspuns:

Daca pui o intrebare si te astepti sa-ti raspunda raspunsul cel mai bun va primi funda care se gaseste in dreapta raspunsului...Aici e un situe de socializare cu rasunsuri si intrebari poti raspunde sau poti pune intrebariwinkingAcum da oo funda sa vezi cum elaughing

| DeNySsA_4699 a răspuns:

Buna! Funda este un fel de recompensa pentru raspunsul dat. Cand te uiti la raspunsurile pe care le-ai primit iti apare in dreptul fiecarei cate o funda portocalie, dai click pe ea in dreptul celui care ti-a placut cel mai mult raspunsul, alte informati gasesti la intrebari frecvente scrie undeva sus cu albastru...na sper ca te-am ajutat si daca te descurci da-mi mie funda pls, app nu te costa nimicwinking ceao