| Giulia_7302 a întrebat:

Buna!

Eu nu am prietene.Am o singura prietena dar are 19 ani si u am 9 ani.
Toata ziua ma simt singura, sunt plictisita toata ziua pentru ca nu am cu cine sa ma joc si eu.

Ce solutie am sau e cineva din Alba - Iulia care vrea sa se imprieteneasca cu mine?

6 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Sunt multe lucruri de facut chiar si cand esti singur.Sunt documentare, carti, filme, sunt animalele de companie pe care le poti avea si transforma in mici prieteni, sunt taberele si activitatile extrascolare, sportul etc in care iti poti face noi prieteni ducandu-te si facandu-le.Eu nu sunt din Alba Iulia dar cred ca iti poti trai viata si mai singuratic insa recomand sa ai prieteni.Iti doresc multa sanatate si prieteni noi.

| candydream a răspuns:

Nici eu nu sunt foarte sociabila dar totusi am prietene si de fiecare data cand merg la piscina sau in vacanta undeva intru in dialog cu vreo fata sau cu mai multe si toata vacanta sau ziua ma distrez cu ele. Ifrangeti timiditatea.

| dianarockstar42_8784 a răspuns:

Hmm prieteni nu ti faci asa usor
mai bine intra si tu p site-uri de socialitate
sau chaturi
si sigur iti vei face prieteni

| Emy_2456 a răspuns:

Nu'ti face griji probabil ca nu esti prea sociabila, si esti timida asa'i? acum ca este vacanta este mai greu un pic sa iti faci prieteni dar nu inposibil,winking ar trebiu sa te duci in parc. sau in alte locuri unde sunt copii de varsta ta si sa te bagi si tu in seama. Bineinteles nu trebuie sa fii nesimtita dar asculta ce vb ei si incearca sa te apropii. stiu ca suna cam anormal dar eu cel putin asa fac cand ma duc in vacanta cu familia si ma plictisesc, incerc sa'mi mai fac si alti prieteni si pentru mine a functionat. dar uh poti sa mai incerci sa iti suni si colegele de scoala si sa le intrebi ce fac, daca au ceva de facut... daca nu au invita'le la tine...etc.

sper ca te'am ajutata big hug papa

| Lexy ♥ a răspuns:

Sunt din Bucuresti sad

| El3na a răspuns:

Giulia, si eu sunt la fel ca tine, dar iti poti ocupa timpul cu cititul, calculatorul, sau te poti juca anumite jocuri inventate de tine, sau te poti juca sotronul.etc.