| NoMoreTears a întrebat:

eu sunt mai zuza de felul meu, incerc mereu sa am cuvinte noi in vocabular, expresii comice etc.Acum am nevoie de ajutorul vostru sa imi dati si voi nsite expresii.de exemplu cand cineva ma intreaba ce fac, in loc sa ii spun bine, ii spun: visez la soare, la palmieri, indrept banane, ma dau cu sania in congelator etc big grin. Voi ce expresii imi puteti da? asa comice? va multumesc

4 răspunsuri:
| Turquoise a răspuns:

Buna,
Tipic, toata lumea se crede 'zuza','nebunatica','geniala'
Daca esti asa zuza nu crezi ca ar trebui sa ai tu imaginatia necesara, din nastere? Iti trebuie intonatie, simtul umorului, iar cu astea te nasti, nu apar numai pentru ca zici tu ca esti 'zuza'
Mereu incerci sa ai expersii comice in vocabular? Nu trebuie sa incerci, trebuie sa vina de la sine.
Tu vrei sa ii faci pe ceilalti sa creada ca esti 'zuza'.
Si faza cu sania in congelator e veche.

| stillhartu a răspuns:

Deci, serios?!? Tu distinsa "zuza" (ce naiba mai e si asta?), pentru a avea noi cuvinte in vocabular ar trebui sa pui mana pe un dictionar, nu? Lasa expresiile comice ca nu prea sunt de tine. Eventual, creeaza-ti tu unele si nu cersi pe aici amuzament.

| MiaXD a răspuns:

Pai da. La intrebarea Ce mai faci? Un raspuns ar putea fi : Frec menta. Tu? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma prapadesc de raslaughing) eu sunt mai zuzarolling on the floorrolling on the floor)))))) incerc mereu sa cersesc dume de la altii... azi am ajuns la voilaughing))