Scuzati-mi greseala! am scris :"acolo in sufletul lui simte ceva pentru el"dar de fapt ar trebui:"acolo in sufletul lui simte ceva pentru mine" emotionata.
Hey!
In primul rand, bun venit!
In al 2 lea rand, daca as fi in locul tau i-as spune direct in fata ce simt.Nu ar trebui sa te gandesti ca iti trebuie curaj.Din dragoste sa stii ca prinzi curaj.Nu trebuie sa te gandesti ca cine stie ce o sa creada daca ii spui direct. Daca nu vrei asa, roaga o prietena (dar nu orice prietena, cea mai buna) sa ii spuna.
Sper ca te-am ajutat! Bafta!
Buna!
In ziua de azi, numai e nimic iesit din comun ca fata sa faca primul pas. Daca nu ai tu curajul sa-i spui, nu-i nimic, roaga o colega cu, care te intelegi mai bine, si pune-o pe ea sa il intrebe daca te place, si apoi sa va combine.
Sper ca te-am ajutat!
Pai daca te observa el ar fi super e bine ca el sa faca primul pas... daca nu...
E greu sa ii zici ce simti in fata. fff greu uneori. si probabil ca nu vei reusi, din cauza emotiilor. dar totul e mult mai simplu pe mess sau prin mesaje pe tel. poti incepe sa vb cu el si dupa un timp sa ii zici ce simti. daca nu.incearca sa vb mai mult cu el cand va intalniti, sa te arati interesata de persoana lui. fa-ti curaj nu mai astepta. daca te vei da la el sigur te va observa si iti va raspunde in acelasi fel. mult succes!