Un teanc de carti bune sau un telefon cu mp3 si internet, playstation portabil, dvd portabil, laptop cu baterie de rezerva...
Pai poti citi, face integrame, asculta muzica. Oricum pun si soferii ceva filme, mai ales seara. Dar a doa si a treia zi probabil o sa fi obosita si o sa dormi.Mergi in Spania?
Muzica si o carte buna...nu de alta da o sa se duca bateria pana la urmasau un caiet/carnet pe care sa desenezi...asta in cazul in care iti place sa desenezi.sau tomapant cu toate literele din alfabet
te descurci u
Asc muzica la telefon...joacate pe un psp, navigheaza pe internet pe telefon. Poti sati aduci o carte interesanta sau integrame.
Creioane pentru desen si coli de scris un player pentru muzica, sa ai locul de la geam si un vecin de treaba.eu cred ca este de ajuns
Pai ai de ales acum, dar parerea mea este urmatoareaaca ai reviste, integrame, laptop, mp3 si o compania buna cu care sa poti discuta e totul ok.
Muzica, mancare , o carte, carti de joc, un laptop (daca ai), niste rebusuri si integrame, aparatul de fotografiat si multe obiecte care le poti cara dupa tine si folositoare binenteles!
Si eu am facut o astfel de calatorie, nu ai timp sa te plictisesti mai ales daca ai norocul sa ai un coleg sau colega de drum, povestesti de toate in autocar, este aer conditionat se da muzica, filme si chiar daca este obositor timpul trece foarte repede.
Multe carti, un mp3, multe dulciuri(mare anormal, dar daca te plictisesti, mai papi o bombonik, integrame, reviste...
P. S: Vezi ce mai face soferu(doar daca e tanar)