| JustLauren a întrebat:

Exista ceva program care sa-ti faca fata mai clara (la o poza), sa-ti elimine ridurile, sa-ti elimine pistruii, sa-ti lumineze fata sau sa iti elimine vreun punct sau cos de pe fata lasand-o "imaculata", etc?

Răspuns Câştigător
| Emanuel_1209 a răspuns:

Photo Shop, Photo Scape, Photo Instrument sunt cele mai bune daca le stii folosi, da-mi fundita te rog.

15 răspunsuri:
| User a răspuns:

Photoshop, photoscape, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Este photoscape si mai este on`line ala www.taaz.com care poti sa te dai cu pudra/fond de ten si in plus poti sa te si rujezi, dai cu rimel, creion mai multe:)). Daca vrei sa te ajut cu photo`scape`ul trimite`mi un mesaj pe privat.

Sa fi iubita`!:*::*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In programul photoscape, exista optiunea "clear skin"... de acolo reglezi tu cat de "clear" sa fie happy

| Mony_4137 a răspuns:

Exista un program http://pho.to/ cu care iti poti face fata "imaculata " dar si dintii albi. Poti sa lucrezi cu el online sau sa il descarci gratuit:) http://pho.to/editor/download. php

Răspuns utilizator avertizat
| Jonsdottir a răspuns:

Photo Instrumentwinking

| ştrumf_8528 a răspuns:

Photo Instrument e f. bun tongue

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Photoshop-ul e cel mai bun, dar se plăteşte. Poţi încerca Gimp2 care are cam aceleaşi opţiuni. Poţi sigur să elimini coşurile şi cred că şi riduri, pistrui etc.

| Floreenofficial a răspuns:

Si eu iti recomand site-ul www.taaz.com
Este online, gratis si poti modifica cate poze vrei! Succes!

| sssSnake a răspuns:

DA...photoshop cs 4 extendet este cel mai bun la asa ceva, dar ca trebuie sa stii cum sa o faci, sa stii sa folosesti instrumentele si sa ai un pic de inspiratiebig grin...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista programe ff multehappy

Răspuns utilizator avertizat
| Sadiss a răspuns:

Orice ati spune photoshopul e cel mai tare alaturi de fireworks
poti face prea multe big grin
daca vrei trimite un mesaj privat si te ajut cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La Multi Ani! Da, exista. Iti recomand Photoshop. Daca vrei te pot ajuta, desi nu sunt expert. Trimite poza la adresa: zoliky@lavabit.com Numai bine!

| prometeu_7927 a răspuns:

Photoshophappy daca vrei te ajut prometeu_under id meuhappy