| lalaliela a întrebat:

Facem un carnaval la scoala si ne-am gandit sa mergem toti, in grup. Deci, personajele noastre sa fie din aceeasi "poveste". Acum, problema cea mare: in ce ne costumam?
Astept idei, gen Copiii de la 402laughing.
Nu conteaza daca sunt personaje de film/carte/desene animate, sa fie original.:d.
Merciii.

Răspuns Câştigător
| octavianpas a răspuns:

Alba ca zapada si cei sapte pitici

10 răspunsuri:
| LittleandLiars a răspuns:

Viata cu louie; scooby doo; familia flinstone;

| Aiwendil a răspuns:

Liga Dreptatii laughing. Chiar n-am nici o idee.De ce nu Star Wars? Sau Stapanul Inelelor sau Avatar sau Piratii din Carabie.Casa Foster si prietenii imaginari laughing sau... X-men.

| anda_1885 a răspuns:

Pirati, gen pirati(si "piratele") din Caraibe

| DraIneR a răspuns:

Ce zici de bal mascat? Asta e ideea cea mai clasica pe care pot sa ti-o dau laughing Insa daca tu vrei ceva gen 402. big grin Hmm.Culorile curcubeului? O singura culoare pentru fiecare persoana laughing Eu una cand eram mica eram pasionata de creaturile mitologice laughing de astea pe care le vezi pe la tv laughing Centaur, Unicorn, si mai multe big grin sau ca tot se apropie 'valentine's day' Cupidon laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu erau 5?

| dyenutza01 a răspuns:

Hsmlaughing

| lalaliela explică:

@octavianpas hei, nici chiarlaughing. infantil, infantil, da nici clasa a2abig grin.

| lalaliela explică:

Am facut o parodie la Dansez pentru tine. happy Cum nicio idee nu m-a ajutat, o s-o premiez pe prima. Multumesc.

| nicrom1 a răspuns:

CEI 300? Eroii de la TERMOPILE? Cred ca asa aveti in ce alege? Haiducii lui 7 cai? ALI BABA si cei 40 de hoti?

| greenzebra a răspuns:

Frumoasa adormita si cei sapte pitici. sauharap alb. sau teletubies :-)