| Anonymus123 a întrebat:

Fratele meu urmeaza sa mearga la facultate(trece a 12-a) si camera lui va fi a mea. As vrea niste idei nu foarte scumpe, pentru a o decora...va reamintesc ca am 12 ani. Dar as vrea ceva adolescentin pentru voi creste si ehhh nu pot sa imi schimb camera de fiecare data.

2 răspunsuri:
| Anonymus123 explică:

Si inca un detaliu: peretii sunt de un verde pal

| vivigreen a răspuns:

Pai daca e ok si nu trebuie zugravita atunci lasa-ti imaginatia sa curga, dar gandeste-te si la bani. Pai postere! Eu le iubesc, ce-i drept am avut camera plina doar ca le-am dat jos sa-mi cumpar altele. Tablouri, facute chiar si de tine. Exista si autocolante speciale pentru pereti care ar arata frumos, cu orice ai vrea tu. poate chiar sa iti iei tu pensula si sa pictezi ceva sau doar sa scrii. Poti pune poze cu tine si prietenii. Poti schimba perdelele (deoarece dou si ele culoare camerei) poti sa-ti cumperi niste tabureti (scaune din burete) colorati si sa-i pastrezi pentru momentele cu prietenii, poate daca ai destui bani sa cumperi un covor nou, ceva gen pufos (asa am eu) cu diferite modele interesantewinking Succes. sper ca te-am ajutat