Poftim! De aici alegi care-o vrei. Oricum toate-s foarte bune, si cu inima pe inima, ti le recomand. Aventură-Karl May-Winnetou,Old Surehand,Comoara din lacul de argint, Testamentul incaşului, Fenimore Cooper-Ultimul mohican, Al. Dumas-Cei trei muşchetari, După 20 de ani,Cei patruzeci şi cinci,Doamna de Monsoreau,Regina Margot,Paul Feval-Cocoşatul, Paul Feval-fiul-Fiul lui d´Artagnan,Teophile Gautiere-Căpitanul Fracsse,Mayne Reid-Călăreţul fără cap,Ioan Dan-Cavalerii,Taina cavalerilor,Cavalerii Ordinului Basarab,Curierul secret,Valentin Gustav-Insula robilor,Mark Twain-Aventurile lui Tom Sawyer,Aventurile lui Huckleberry Finn,Prinţ şi cerşetor,Charles Dickens-David Copperfield,H G Welles -Omul invizibil,R L Stevenson-Insula comorii,ori,dacă vrei ceva mai nou,Orson Scott Card-Jocul lui Ender,CS Lewis -Cronicile din Narnia,Anna Dale -Şoptindu-le vrăjitoarelor,Gary Kilworth-Attica,Katherine Paterson-Punte spre Terabithia,Carl Hiaasen-Bufniţa,Louis Sachar-Secretul din Lacul Verde,Angie Sage-seria Septimus Heap,Sophie Audoin-Mamikonian-seria Tara Duncan,Alan Gibbons-trilogia Legendeer,V M Jones-seria Karazan,PC Cast-seria Casa Nopţii, Melissa Marr-Fascinaţie, Richelle Mead-Academia vampirilor
Draga Alexandra, am citit aceasta carte acum un an si m-a impresionat foarte mult. Iti multumesc pentru sugestie.
Îți pot rocomanda o carte pe care am început să o citesc de ceva timp "C de la cadavru" dacă ești iubitoare de criminalistică este vorba de un om care a fost atacat de cineva și aruncat într-un șanț dar acel om trăiești și se pare că criminalul nu și-a făcut "treaba" și merge să-l caute este foarte interesantă ți-o recomand cu drag:*
Mai recomand si eu pe langa ce a aspus extensa1997 Ciresarii si Cartii de Jules Verne(toata colectia lui este foarte buna )
Si winnetou. acum depinde ce iti plac. winnetou 1.2.3 sunt foarte faine.introducerea la 1 e mai plicti un pic dar dupa ce treci de aia nu te mai poti lasa de carti. eragon si winnetou
Cartea care mi-a placut foarte tare a fost Dragonsdale.E volumul 1 si volumul2. Sper sa iti placa!
Rezumat neamul soimarestelor
http://www.referat.ro/......veanu.html
eu personal am carte si e foarte fain!
Fundita
?
o alta sugestie e FRunze De Dor de Ion Druta
daca iti place rezumatul poti lua cartea in intregime http://www.referat.ro/......zumat.html
jane eyre de charlotte bronte si Coliba unchiului tom de harriet beecher stowe
durere de besleaga si nada florilor de sadoveanu
Clasici ca HARRY POTTER care este o serie incredubila
ERAGON-cred ca e cea mai buna serie pe care am citit-o atat de speciala,originala, plina de actiune si chiar si um picde romantism
Mai este si ORASUL OASELOR, au aparut doar 2 carti iar a 3-a trebuie sa apara
CRONICILE DIN NARNIA
SINGUR PE LUME
CEI 3 MUSCHETARI
STAPANUL INELELOR-marea problea i pana treci de primele vreo suta da pagini care is cel mai bun somnifer
JURNALELE VAMPIRILOR-nu seamana deloc cu serialul, dar serialul mi se pare ult mai fain
AMURG-mere dar sunt exat ca flmele
-am senzatia ca am uita ceva,, dai in fine.
Lectura placuta
Pai la bravo girl costa 11 lei si ii si revista si si o carte cu vampiri cu 3 povesti de dragoste ...sau poti sa citesti petrecerea de hallowen sau vampire diaries
Draga Karina, stiu acele carti pentru ca mi le-a mai recomandat o colega dar am citit una din ele si sincer nu mi-a prea placut. Mie imi place cele in care gasesti putina sensibilitate si cele cu sange. Oricum multumesc de sugestie.
Cartea aia se numea Insemnarile unei pustoaice.
Draga pisi2 de fapt el se referea la o carte numita "Jurnalul unui pusti". Am citit toate volumele. Nu e cine stie ce dar e ok cartea.
DoubleSwag întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: