anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

hai sa va vad. Am o provocare(nu, nu este ceva pentru scoalastraight face):vreau cam aprox 20 de randuri ceva cu titlul gen"ce este primavara pentru >mine:"
Repet nu e pentru scoala daca vreti puteti sa o raportatistraight face

Răspuns Câştigător
| JustMelavJustMe a răspuns:

Primavaraa? thinking Primavara...

Primavara este anotimpul puritatii...anotimpul in care poti zice cu tarie sa crezi ca esti liber! Ca esti un om implinit...
Cand simti prima data parfumul magic al unui ghiocel ce te invaluie, te prinde, te cuprinde si nu-ti da drumul.iti da senzatia ca pentru cateva secunde, cat ii simti mireasma proaspata esti ca stapanul lumii! Atunci ai voie sa visezi ce alta data nu indrazneai, sa speri in ceva in care. poate n-ai sperat niciodata!
Sa te plimbi pe o pajiste inverzita, langa cativa copaci infloriti si un mic *** ce trece pe acolo.acolo departe de agitatia junglei de beton...

Primavara iti aduce multa bucurie in viata! Primul zambet adevarat din an este mereu o opera aparte a primverii! Trezeste pe toti din amorteala iernii, din somnul nesfarsit...iti ridica capul din pamant si-ti sopteste pe la urechi "Haide, e primavara, zambeste si te bucura!"...
Ca o concluzie generala a ceea ce ti-am relatat eu primavara te face sa fii iar om! Ce te pastreaza in aceasta stare de euforie! Asa ca bucura-te de ea...
PS: nu e copiat e o inventie venita pe moment!
hai care-i xerox si de "Copy, Paste"?
Succes!