Eu cred, ca l-a citit si daca n-a raspuns, inseamna, ca a considerat, ca asa e mai bine. Depinde de continutul mesajului, pe care i l-ai trimis. Ea primeste zilnic sute de mesaje si nu reuseste sa raspunda chiar la toate. Poate mesajul tau n-a fost suficient de important sau suficient de explicit. Poti sa-i mai trimiti inca un mesaj scurt si la subiect. Succes!
Se pare ca Raluca este foarte ocupata si eu i-am trimis un mesaj la sfarsitul lunii iunie si n-am primit inca raspuns. Cred ca are sute, poate mii, de mesaje si s-ar putea sa fie si in concediu. Daca este ceva urgent mai poti trimite un mesaj, nu costa nimic si poate ai mai mult noroc. Succes si numai bine!
@alexandra, ma bucur, ca ti-am fost de folos macar un pic. Mersi pentru apreciere!
Mai bine trimite i un mesaj privat
si eu i am trimis mai de mult un mail si mi a raspuns cu intarziere
poate e in vacanta si ea, sau are ceva treaba
Eu chiar stau si ma intreb cum mai face fata? La un numar de 71. 000 utilizatori, iti dai seama cite mesaje primeste Raluca zilnic? Sa zicem ca doar 10% din useri trimit mesaje, asta inseamna peste 7. 000 mesaje, pe care daca se hotaraste sa le citeasca in sapte ore, are o mie pe ora, deci o suta la sase minute, adica cca 3-4 secunde pentru fiecare mesaj...
Hellboy96 întreabă: