| MrCozzmin a întrebat:

Ieri am depus dosarul la centru militar de recrutare pentru înscrierea la liceul militar. Acolo mi s-a spus că mă va chema la Câmpulung peste o lună să dau niște probe. Și spunea ceva de o testare pshiologică. Vreau să știu în ce constă asta. ȘI vreau să-mi dați niște exemple de întrebări. Multumesc.

3 răspunsuri:
| raresandrey a răspuns:

Chestii de logica, cum ar fi sa indici sensul rotatiei unui angrenaj de rotite de ceasornic, sau intrebari de baraj cum ar fi,,, ai vrut sa te sinucizi vreodata?,,. Dar si mai multe intrebari aparent banale pentru tine dar pe baza caruia ve fi catalogat apt sau nu.

| Haze_Roby_1995 a răspuns:

"Cum te consideri faţă de ceilalţi oameni?"
"Defineşte-te prin 3 adjective"

| marinaa9 a răspuns:

Am un prietencare a picat chiar la proba psihologica si toate celelalte probe le luase cu niste rezultate destul de bune.Cel care i-a facut testarea psihologica l-a intrebat daca ii este frica de ceva si el sincer a raspuns ca ii este frica sa mearga cu liftul.Din auzite mai stiu ca te lasa singur in camera unde esti testat si cineva iti monotorizeaza gesturi pe care le faci cat esti singur.Este o proba foarte usoara insa se cade pe capete fiinda este luata in ras de majoritatea adolescentilor