| dayanaa a întrebat:

Imi cer scuze pentru categorie, insa ati avut vreodata vise atat de puternice incat sa aveti senzatia ca sunt adevarate? O sa va spun ce am visat eu. Simt o prezenta pe langa mine de care imi este frica si vreau sa ma trezesc pentru ca devin constienta ca este doar un vis si daca m as trezii ar disparea tot, dar nu pot sa ma trezesc. Parca as fi paralizata. Desi par prostii visele apar ca fiind foarte reale si am inceput sa am ceva temeri in legatura cu asta. S a mai aflat cineva in situatia mea sau aveti idee ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| leoaica_1036 a răspuns:

Da.Mi se intampla de multi ani sa am aceleasi cosmaruri.E totul atat de real, nu in toate deveneam constienta ca e doar un vis, dar atunci cand vroiam sa ma trezesc nu puteam...Nu pot sa te sfatuiesc decat sa te rogi inainte de a te pune la somn si eventual sa ai langa tine matanii, o iconita sau o cruce.

4 răspunsuri:
| diesel94 a răspuns:

Am patit si eu la fel acum cativa ani, dar apoi au incetat de la sine.

| alinush007 a răspuns:

Nu cred ca poti face nimic si eu am avut cosmaruri si ma trezeam speriat. sau ma trezeam razand. cand visezi ceva se poate sa faci chiar in realitate

| Ceausescu_1891 a răspuns:

Nu este nimic straniu nu te ingrijora. Trebuie sa fi vazut ceva ce te a socat sau esti stresata de aia.

| dayanaa explică:

Idee e ca s a intamplat de vreo 3 ori si mereu e alta persoana careia nu i vad fata: odata un copil, odata un barbat si odata o femeie.sad