| capsunikroz a întrebat:

imi dati si mie statusuri pentru prietenii ca niste fratii si surorii?

plsss

cele mai bune primesc fundita

Răspuns Câştigător
| emonika98 a răspuns:

Statusuri Friendship; xSi-amintesti cand eram mai mici si ne-am jurat ca impreuna vom avea tot ce-am visat

Ce s`ar intampla cu mine Fara suriOara mea?! As face nOptile zile Daca n`ar fi ea. Te adOr

Desi am trecut prin multe suntem inca *PRIETENE* pentru ca nu poti sa cazi cand tii pe cineva de *MANA*! ♥Te iubesc♥!""

NiciOdata n-ai uitat sa fi langa mine Si eu voi fi mereu, la fel, langa tine

Tu ai fost singura care mereu, mereu m-ai ajutat M-ai salvat atunci cand am simtit ca lacrimile m-au innecat

Prietenia nu tine de mOda.nu e ceva ce se poarta doar sezonul acesta.nu se cumpara si nu se vinde.este insa cea mai buna investitie in aceasta viata

Ele prOvOcator danseaza, pe tOcuri nu pe masa le place bunu` gust si`O dOza de viata

at cand cazi eu O sa t ajut sa t ridici cand simti ca iti e greu voi fi mereu aici cand tOata lumea te va respinge eu voi fi aprOape d suflethul tau

peste toate O s trecem cu capuu n sus
N avem una p alta, asta i mai presus

Nu toate lucrurile ne vor merge bine dar vom trece peste toate amandOua tu si cu mine

Tot ce ai auzit de nOi stii ca nu e adevarat hai lasa-ne pe nOi sa-ti aratam cum suntem de fapt

Spune mi mie ce prObleme ai ca te inteleg sh eO am trecut prin multe poate reusesc sa leg O intamplare de alta sh sa realizez ca nOi am fost facute ca sa traim aman2

Aş vrea să ţină capul sus toate prietenele mele Să ştie ca la greu o să fiu şi eu cu ele!

Spun tot ce-mi da prin cap.Chiar cand ai vrea sa tac

Love me or leave me!

Ai vrut sa fac o piesa am facut nu are rost Nu plange fiindca nu o sa mai fie ce a fost

Barbatii sunt ca pantofii, cei frumosi te costa

Cenusareasa e dovada ca o pereche de pantofi iti poate schimba viata!

Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri.Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri. Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri

Hai pleaca-n **** mea,du-te,ca nu te mai retin

Imi spui ca ai inteles,si acum ti'e dor Dar sa uit cat ai gresit nu imi e usor Si cum sa te iert am sufgletul gol

Cautã acea persoanã care sã te facã sã zâmbesti e suficient un zâmbet ca sã se facã luminã într-o zi întunecatã

Atata timp cat nu-ti pasa unde esti, nu te poti rataci

o vezi? nu e trista,chiar deloc zambste suav,are privirea de foc.E dulce si o iubesti stii bine dar ea deja nu se mai gandeste la tine

Am luat palme după palme acum dau pumni înapoi

În trecut toate au dispărut o luăm de la nceput și mergem înainte

Acum ar trebui sa stii mai clar ce vrei.El are de pierdut,tu esti OK

`You are my light in the dark You are the beating in my heart But that is not enough Will I ever be by your side

`[Tot ce`am vazut]`[tot ce`am facut]`[tot ce`am simtit]`[a fost pentru ca te-am iubit]`

Sunt doar un Om Un viSatOr Ce te iubeste enOrm

. NiciodaTa Nu SpuNe Niciodata Nici IntotdeauNa Dar Spune i ca il Iubesjti Ca NiciodaTa Si Pentru totdeauNa

Imi spuneai ca sunt un inger pentru tine_sunt cuvinte care inima mi-au frant. ___acum stiu ca`n noptile senine_uneori si ingerii mai plang

"Inca de mici ne naStem pentru a iUbi*Astea'S cele mai frumOase momente ale vietii*te pastrez mereu in inima mea,Sti ca nu te pot uitaa,Am sperat ca-mi vei da toata dragostea ta,Dar eu un te pot avea
De ce crezi ca daca ar fi ceva, te-as iubi mai putin

I'll be half a life until you come back

De dragul taU fac orice Si nu reGret

____[Nu`mi spune mie ca suferi]____[Si ca treci printr`O pasa trista]____[Daca`ti plange inima dupa mine,]____[Inghite`O batista!]____`

E tarziu sa-mi ceri sa fiu cea de ieri

Uneori stau si ma gandesc Doamne
Nu stiu cum sa ii multumesc cum
Sa-i mutumesc pentru tot ce a facut
Mi-a dat curaj sa devin cine acum sunt

Si daca el nu`o sa`mi mai zica noapte buna si nici pe strada nu`o sa`mi mai zica buna am prietene sa`mi zica FATA, ESTI DE O 1000 DE ORI MAI BUNA

BFF

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dayana99_8949 a răspuns:

Am vrut sa iubesc pamantul dar…el e trist si rece; am vrut sa iubesc soarele dar…soarele nu incalzeste uneori am vrut sa iubesc marea dar… marea nu iubeste oamenii… Si atunci Dumnezeu mi-a dat puterea sa iubesc tot ceea ce este mai frumos dintre pamant, soare si mare…. PE TINE… Nu toata lumea e capabila [...]
Cand esti amarat si nu mai ai chef de viata, o gasca de prieteni iti poate aduce zambetul pe fata
Daca vrei sa dai mesaje pentru prieteni si vrei sa o faci in rime, cine cautã prieteni fara cusur, fara prieteni ramane

Nu rupe firul unei prietenii pentru ca chiar daca il legi la loc...nodul ramane toata viata.
Pentru ca o prietenie se bazeaza pe sinceritate, iti multumesc ca existi si ca imi esti ca un frate

Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur

Au trecut problemele au trecut anii grei, acum am prieteni si fericirea vine cu ei
Un mesaj de prietenie dat de la inimioara, daca esti egoist.prietenii or sa dispara

Am trecut prin clipe grele si am invatat o lectie intr-o doara, prietenii adevarati sunt o adevarata comoara

Iti dau mesaje pentru prieteni si termina cu prostiile, prietenul adevarat este acela care te sfatuieste spre bine, nu acela care? ti lauda nebuniile.
Iti dau mesajul asta pentru ca imi erai ca un frate dar.si cu oile toate si cu lupii.prieten nu se poate

A fost o zi grea, ne-am purtat ca niste nebuni.dar sunt fericit ca pe langa caine, va am pe voi, doi prieteni buni

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute