| danahh a întrebat:

imi daţi va rog o cumpunere despre animalul dau companie (pisica sau căţel)... funda :*

3 răspunsuri:
| Ssshadow a răspuns:

Iti dau un site unde sa cauti si instructiuni
1 Dai pe google (www.google.ro)
2 Scrii in spatiul liber compuneri catei sau pisici (ce vrei tu)
3 Deschizi mai multe linkuri (pagini) si alegi una care iti place.
:))

| Ssshadow a răspuns:

Taranii si internetul... laughing

| Uhb a răspuns:

Pisica sau catel? da sigur, inainte scrii animal de companie. apoi in paranteza scrii pisica sau catel? nu ai pretentii sa stii.eu vreau sa iti povestesc despre gandaci.
deci gandacul este un animal foarte dragut. el are 1256 picioare si 25 capete. desigur poate avea si 26 da' nu mai mult de 20. deci, cum spuneam este un animal adorabil. ochii lui se metamorfozeaza, avand culoare rosu de smarald. stii cum ii rosu de smarald nu? deci e asa galben si albastru. da. asadar, in concluzie, prin urmare, poti observa frumusetea acestui animal. Cel mai potrivit nume pentru un gandac este Pisica sau Catel, frumos nume, nu? da, asa ziceam si eu. Este usor de intretinut, deoarece nu se c4c4 decat de aproximativ minim 12 ori pe zi. c4c4tul sau este verde, de culoare cerului. nu miroase, decat pute. asa, in uramtoarele zile vei observa evolutia sa. il vand cu doar 20 de euro. trebuie sa stea in incaperi inchise, fara geamuri, aerisite. Pentru contact sunati la: 0745896203.