Nu mai citi povesti inainte sa te culci, frica de intuneric nu e ceva asa iesit din comun, pur si simplu atunci cand iti este frica incearca sa realizezi ca nu ai de ce.
Ia-ti o lampa si tine-o aprinsa langa pat.Iar din moment ce vezi ca nu rezisti mental la tot ce inseamna paranormal/horror, pune-i punct "dependentei".Sau cel putin, nu mai citi/urmari filme de-astea inainte de culcare.E simplu.
Buna.
Eu am 11 ani si ma uit la filme de groaza. Inainte nici eu nu mai stiam cu sa imi inving frica. Dar acum, nu mai am probleme de genul. Vizionez orice film fara probleme . Uite, incearca sa nu te mai preocupe chestiile acestea, deoarece iti faci rau singura. Seara, inainte sa te culci spune-ti rugaciuniile si dormi cu o iconita ceva sub perna. Gandeste-te la lucruri frumoase, la lucruri ce te fac fericita. Nu mai te duce cu gandul la scenele de groaza din filme. Inainte de culcare poti citi o poveste frumoasa, sau citeste dintr-o carte.
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Bafta in a-ti invinge frica!
Funda?
Parerea mea este sa termini cu vizionatul filmelor de groaza asa des.Si eu eram la fel dar mi-am pus intodeauna in minte ca nimeni in realitate a patit ceva rau de la fantome, strigoi sau vampiri.Totul e in mintea ta. daca vrei sa vbim mai multe uite id meu enache_daniel_2009.
Yurisa întreabă: