| Simona101 a întrebat:

Imi puteti da niste idei? Ce pot sa fac in timp ce citesc fara sa ma plictisesc?

Răspuns Câştigător
| PrunaPătrată a răspuns:

Trebuie sa iti capteze atentia ce citesti, daca este ceva ce nu-ti place, poti sa te pui si in limba si tot n-o sa-ti placa, asta-i viata... Incearca sa citesti ceva ce-ti place, daca este vorba de lecturile de la scoala, crede-ma ca stiu cum e, incearca sa citesti cartea repede si sa sari peste descrieri, chiar daca nu o sa stii tot, poti eventual sa vizionezi si filmul dupa carte ca sa intelegi mai bine, eventual poti cauta si rezumatul sau planul de idei pe Google ca sa te ajute cand scrii despre ea.

5 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Eu de exemplu daca ma obosesc in timpul cititului mai pun pentru citeva minute cartea deoparte si merg pe balcon admir peisajul.Dar poti rontai biscuiti poti bea o cafea, poti sa te uiti pe tel daca ti-a venit mesaj.

| immaBeast a răspuns:

Depinde ce citesti.
Daca citesti ceva care nu iti place, normal ca te plictisesti.
Citeste ceva care iti place cu adevarat, ceva care sa te faca sa citesti si mai mult, nu ceva care te plictiseste din primele 2, 3 pagini. happy

| Simona101 explică:

Aceasta carte, din pacate, e obligatorie.

| RAY a răspuns:

Nimic,daca nu te concentezi cum sa inveti? eu cand repet ceva ce cunosc deja ascult muzica

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna! Stiu si eu cum e.Am pentru scoala atatea carti care nu sunt pe gustul meu. Ce gen de carti preferi? Poti cauta carti pe care sa le descarci pe laptop/telefon.