Buna! ii poti convinge foarte usor la mine a tinut uite pererea mea spune-le ca ai gresit si iti pare foarte roau si ca ii rogi mult sa te lase afara si ca nu se va mai intampla succes!
Buna.
Pai depinde de ce ai facut. Aiputea spune si tu ca. : Nu o sa mai fac, va voi ajuca, bla bla. Te rogi de iei pana cand te lasa.
Sper ca te-am ajutat
Depinde acum cat de grav e dar iai cu vorba buna incearca sa te bagii sub piele ''e doar o expresie'' hai nu mai fii suparat imi cer scuze nu am sa mai fac te rog iarta-ma genu asta.Si fa sa para ca esti si tu suparat plange cu lacrimi de crocodil daca e nevoie dati cu ciocanu peste mana fa tu ceva.
Stii vorba aia "Cine sare garduri multe, ii mai intra cate un par in fund!"In orice caz arata-le parintilor tai devotament si o perioada stai in casa, ajutandu-i la treaba, ca sa castige din nou increderea in tine.Sau cea mai frecventata metoda:sa sari geamul, nu-i mare lucru, castigi experienta.
Astepti frumusel ca timpul sa treaca si evident sa dovedesti ca ai invatat ceva din greseala comisa dar mai ales din pedeapsa
Spune-le ca promiti ca nu vei mai face ce ai facut, cerele iertare, mai fa putina curatenie prin casa sau lucuri folositoare si arata-le ca te-ai cumintit!
Fernando9Torres întreabă:
Ichigo1998 întreabă: