| Smileygirl23 a întrebat:

Imi puteti sugera statiuni montane din tara [preferabil zona Moldovei] unde poti sa iti petreci un weekend relaxant? As prefera ceva care sa aiba si zone de agrement cu piscina/lac pentru plaja si implicita balaceala, dar unde poti face si trasee montane. Apreciez raspunsurile celor care au fost in locurile respective, nu care au citit despre ele pe internet.

Multumesc

Răspuns Câştigător
| johnyxus a răspuns:

Pai este Borsa, Pasul Tihutei ti-l recomand.

10 răspunsuri:
| CorneliaC a răspuns:

Dar poate totusi optezi pentru mare? big grin e doar o parere

| Smileygirl23 explică (pentru CorneliaC):

As opta pentru mare daca as avea mai mult de un weekend la dispozitie. Sunt in celalalt capat de tara si e pacat sa pierd mai mult timp pe drum.

| sparky34 a răspuns:

Putna este cea mai frumoasa zona din Moldova. Poti vizita acolo Manastirea Putna, Chilia lui Daniil Sihastru, poti merge pe Dealul Crucii. Poti cauta imagini pe net cu zona, e splendida.

| Smileygirl23 explică (pentru sparky34):

Multumesc frumos pentru raspuns, am fost pe acolobig grin De slanic moldova nu stii nimic?big grin

| sparky34 a răspuns (pentru Smileygirl23):

NU

| sparky34 a răspuns:

Ar mai fi Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc unde poti merge pe muntele Rarau. Bafta!

| Smileygirl23 explică (pentru sparky34):

Multumesc mult pentru sugestiibig grin

| zuzualina a răspuns (pentru Smileygirl23):

Dacă veneai acum o saptamana la Dorna ai fi prins zilele municipiului. Ai şi asa distractii.

| Smileygirl23 explică (pentru zuzualina):

Multumesc, dar facultatea asta imi mananca jumatate de vara. Abia de saptamana viitoare imi permit sa hoinareschappy