La cateva minute dupa ce a postat o fotografie cu ea razand impreuna cu starul "Hannah Montana", scrie pe Twitter "Imi iubesc TOTI prietenii. Doar ca imi lipseste in special ea acum."
Facand asa mare tam-tam despre recentul ei comentariu pe Twitter despre Miley Cyrus, Demi Lovato isi foloseste contul de pe twitter pentru a face lucrurile clare. Intr-un scurt mesaj postat la cateva minute de la primul, cantareata de 17 ani explica: "Linistiti-va, oameni! Imi iubesc toti prietenii. Doar ca imi e dor de ea in special acum"
Duminica, 23 mai, Demi foloseste contul Twitter pentru a spune ca ii lipseste Miley. "Am nevoie de mai multe lucruri ca asta in viata mea. Cat de repede este posibil. Fotografia mea preferata din totdeauna. O iubesc pe fata asta din toata inima si imi este si dor de ea.", posteaza prietena lui Joe Jonas, alaturi de o fotografie cu ea razand impreuna cu starul "hannah montana"
Cu cateva ore mai devreme, actrita principala din "camp rock 2: the final jam" isi informeaza fanii ca a fost un cutremur in santiago, Chile: "a fost un cutremur de 4. 5 grade in seara asta aici in Santiago, Chile.", este scris pe twitter. "Sper ca toata lumea este bine!"
Cantareata a fost in oras pentru turneul ei din America de Sud din 2010 care promoveaza albumul sau "here we go again".
Gata