| Pufuletmic a întrebat:

imi spuneti si mie o poveste de groaza? Cea mai buna primieste funda!

Răspuns Câştigător
| Bizzle a răspuns:

Am gasit una pe facebook o data nu o mai stiu chiar in exact dar cam asa este : O fetita avea un catel si tot timpul el doarmea sub patul ei, iar ea noaptea cand se trezea punea mana jos si catelul o lingea.Intro noapte a auzit ca picura ceva undeva.A pus mana jos sub pat a linso.Sa culcat inapoi.A doua oara la fel dar a treia oara s-a dus sa vada si s-a dus in sufragerie iar acolo era catelul ei spanzurat iar pe perete scria "Si oamenii pot linge". sad

6 răspunsuri:
| MyGoodLife a răspuns:

A fost odata o fat acare s-a mutat intr-un apartament, si langa ea era un psihopat, psihopatul o urmarea... filmul se numeste inamicul din umbra, stiu ca nu e poveste dar.

| ioanax2004 a răspuns:

Ok, stiu una de groaza. E buna si chiar m-am speriat cand am citit-o prima oara. Nu mai stiu inceputul dar e iti dau detalii. Un om credea ca fiica lui a murit deci a ingropat-o. El a legat un clopotel acolo in caz ca ea nu murise. La miezul noptii clopotelul a sunat dar el nu l-a auzit. Dimineata, fata era moarta (cu adevarat) si avea mainile sfasiate. Se spune ca apare in reflectia oamenilor la petreceri si in daca apare in reflectia ta poate sa iti aduca tot felul de nenorociri printer care si moartea. Eu m-am speriat atat de tare ca nu m-am mai uitat in oglinda 3-4 zile.

| AndutzaTa a răspuns:

Dragă jurnalule, am avut din nou acel coşmar oribil "Mii de morţi învie şi strigă: Venim după tine! Încerc să fug. să alerg. să ţip dar pur şi simplu nu mă pot mişca. «Şi acele zgomote auzite de dedesubt?! Parcă cineva ar bate în podeaua mea. Simt că înnebunesc. Am căutat psihologi renumiţi pentru minunile pe care la fac. dar degeaba. Urăsc ziua aia. urăsc ziua. aia.
Care zi?
Ziua în care a murit mătuşa mea. Aveam 17 ani când s-a întâmplat tot. Cu câteva zile înainte să moară m-am certat foarte urât cu ea... am făcut-o în toate felurile pentru că am aflat că l-a "înşelat" pe unchiul meu. şi acesta fiind mort. Nu am acceptat că ea să-şi refacă viaţa. dar nu am ştiut că e bolnavă de cancer. Şi. atunci. pe patul de moarte nu am acceptat că o să moară. nu am crezut. şi am refuzat să o iert. Iar cu câteva clipe înainte să moară mi-a şoptit» O să vin după tine» Doar atât mi-a zis.
Se pare că au trecut 3 ani de atunci şi acum se văd consecinţele. Mă apropii de ziua mea... respectiv ziuă în care a murit. Mai sunt doar 10 zile. Nu ştiu ce să mai fac. De două săptămâni încoace tot caut rezolvare. dar se pare că nu găsesc. Mi-e frică. Încep să cred că o să ajung la nebuni. Vreau să-mi scoată cineva prostiile astea din minţea mea. Şi de ce eu? Nu am făcut chiar o faptă chiar aşa de rea. să fi ajuns în iad pentru asta? Nu. Nu cred. E imposibil. Şi totuşi. doar eu ştiu ce văd.

| Pufuletmic explică:

Hai,nimeni?

| Deliia03 a răspuns:

Uita-te la Bloody Mery! laughing