| Giulia_4906 a întrebat:

Buna!
Imi spuneti va rog si mie niste statusuri de:
-fite
-dragoste
-alte statusuri frumoase...
(nu neapaat statusuri...citate etc...)

Răspuns Câştigător
| ѕнaмaη a răspuns:

Buna si bine ai venit pe TPU. Sper sa iti placa urmatoarele statusuri :

1. Sunt o diva de pus in rama, nu ca orice panarama

2. Am talent si arat bine, mor baieti dupa mine

3. Nu am fite expirate precum prea mult ratate.

4. Daca sunt subiect de barfa, tu cretin-o esti o tarfa!

5. Cei care ma critica si ma invideaza, fac asta pentru ca vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodata

6. Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fie mereu cu o treapta deasupra lor

7. Fitze gesturi si tupeu, asta e talentul meu, pe ecran da foarte bine o printesa ca si mine : stiu sa-nvart totul pe loc, dobor prostii dintr-un foc, sunt fetita smecherita hai fa pashi si gura mica

8. Pe ecran da foarte bine o printesa ca si mine, pe baieti ii dau pe spate, nu am fite expirate

9. Nu ma supar eu pe tine, ca esti mai urat ca mine

10. Sunt papusa tuturor dar jucaria nimanui

11. Nu sunt rea, sunt smecherita. Hai sa facem o'ncercare sa vedem care pe care

12. Sunt fata de pus in rama nu ca orice panarama

13. Sunt o fata cu talent, cu un caracter perfect, cu impresii si cu fite, cand vorbesc sa iei notitze eu stiu sa ma fac iubita. hai fa pasi si gura mica... de ma pui la incercare te dobor dintr-o miscare, eu am gesturi si tupeu asta e talentul meu!

14. Nimeni nu ma-ntrece am talent 2010, lasa fitele de top, asta e talent, nu-i noroc

15. Ochii mici, gurita mica, trasatui de papusica, m-a facut mama cocheta si am fite de vedeta

Fundaaa?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Fite.:
-. Multi imi gasesc fitze.impresii pe cap... zi de zi kate un fraier se crede baiat DE baiat.
-. StiLuL`Meu te-a Speriat`. Ai crezut ceva, dar te`ai InseLat`. pentru` mine e doar` un j0c`. nu`mi place sa pierd deLoc`. Am sa fac doar ce`am sa simt`. Stiu ca sunt REa`! atunci`cand mint`.
Am multe statusuri.Iti dau id pe privat si ti le trimit pe mess.

Pa, pa

| Chrristina a răspuns:

Nu mai sunt copilu` cu slăbiciunile de altă dată. Acum sunt slăbiciunea altora, c`am caracter de piatra!

Fiinta noastra e la discretzia celorlalti.nu apari tu in ochii unuia asa cum esti, ci cum au reusit altii sa sugereze o imagine despre tine...

Nu cer ajutorul asa`zisilor prieteni. Si nici macar nu cer atentie. Nu cer zambete false. Si nu vreau nimic din ceea ce se ofera cu efort!

Nu pune punct`. Cand inima iti cere virgula`

Chiar daca nu`s toate roz, tot le colorez odata

Nu exista "nu pot", doar "nu vad nici-un rost"

Cu timpu´ am invatat sa fac, Cu timpu´ am invatat sa tac si sa bag la cap Totdeauna capu´ sus si privirea dreapta Niciodata nu poti sa stii ce te astepta :X

Stau si te privesc cum treci cu ea de mana. Te uiti cu coada ochiului si am o senzatie nebuna

Nu-ti face griji pentru oamenii din trecutul tau... Exista un motiv pentru care nu sunt si-n prezentul tau!

Sa pierzi cu elegantza, poate fi o victorie `:X

Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti`
Mai poti cauta si aici : http://fite-si-fetite.blogspot.com/......ioase.html

Bafta!

| Maryke555 a răspuns:

Http://www.statusuri.org/ Statusuri, incearca

| Ella98 a răspuns:

De dragoste imi place foarte mult asta(e de la copii spun lucruri traznite)big grinacă atunci când te îndrăgosteşti e ca atunci când înveţi cum să spui cuvinte pe litere, eu nu vreau. Îţi ia prea mult timp

| UnUrsuletsMaiMic a răspuns:

Buna. uitee acest site :
http://sweety-things.weebly.com/

sunt statusurii de toate felurile :X

| Giulia_4906 explică:

Ms alllove struckSArbatori Fericite tuturor!

ѕнaмaη ai funda de la minelove struckstatusurile tale mi-au placut cel mai multbig grin