De ce trebuie sa le spui tuturor de cine iti place? Baiatul a facut un gest cavaleresc, este bine educat.Se va vedea in viitor cum va evolua relatia.
Nu tine cont de toate rautatile, dar atentie si la baiatul acela sa nu faca asta doar pentru a se distra.
Ce colegi nesimtiti ai. adica ce spun de tine si ai mei sunt la fel, cand afla ca iti place de cineva maare **** tipa in gura mare zici ca suntem din ala micii care nu stiu ce e aia iubire.eu cred ca baiatului ii place de tine si nu a luat in seama vorbele alora, el chiar vrea sa fiti prieteni. Daca nu vroia, te lua la misto impreuna cu colegii tai, deci.
Cine stie poate ar vrea sa te cunoasca.
Cat despre colegii tai, vai de ei, nu sunt uniti. Incearca sa nu ii mai bagi in seama cand te iau la misto.
Poate te placea si asta a fost momentul in care a putut sa-ti spuna si sa le inchida gura alora.
Poate ca vrea si el sa isi bata joc de tine, sau poate ma insel.In orice caz afla ce vrea. Daca da semne vorbiti cat mai mult si poate, poate Cat despre colegii tai. lasa-i sa vorbeasca singuri. Tu fa pe nevinovata gen:aha, bv mie. sunt prost crescuti vai de capu lor
Nu fi necajita si nu baga in seama toate rautatile celor din jurul tau. Daca baiatul ti-a cerut id-ul si a spus ca vrea sa fiti prieteni, eu cred ca e ok. Totusi ai grija sa n-o fi facut din cauza ca vrea sa faca misto de tine. Mai vezi tu cum sta treaba... dar totusi ar fi mai bine sa vorbesti cu el fata in fata, sa ii spui ce ai de zis si sa nu te pierzi cu firea. Iar pe restul... da-i in mama lor Nu ii baga in seama!
1. Nu fi necajita din cauza colegilor tai asa sunt toti si nu ai ce sa le faci.Eu am patit-o de multe ori si nu trebuie sa le spui ca nu e adevarat sau chestii din astea ca isi vor da seama ca este chiar adevarat ci trebuie sa le spui '' Da! si ce sunteti cumva invidiosi?'' Trebuie sa le dai peste nas pentru sunt cu totiinesimtiti.
2.Referitor la intrebarea ta eu cred ca poate vrea sa fie prieten cu tine. Pana la urma nu stii ce este in mintea unui om mai ales ca este si copil.Mila nu prea cred ca este depinde si pe ce ton ti-a spus acest lucru si cum s-a uitat la tine.Si oricum copii nu prea o au cu mila si chestii din astea, lor li se pare scarbos si ineficient.
Acum depiunde discuta cu el pe mess ca tot ti-a cerut id si intreaba-l.Stiu ca nu prea e frtumos sa faci un asemenea gest dar depinde si cum il pui in practica.Noroc!
Poate te place si el pe tine...incearca sa eviti subiectul acela cu colegii cand vorbesti cu el
Vorbeste serios cu el, fata in fata, nu pe messenger.intreaba-l ce simte cu adevarat pentru tine, si spune-i ca vrei sa intri intr-o relatie in care amandoi partenerii se plac pe celalalt, nu din mila.Si la mine la clasa, cum afla cineva ca s-a format un cuplu, rad si isi bat joc de asta da peste timp le trece, vine alt subiect de ras, ca noua tocilara care s-a transferat in clasa de exemplu. Daca ezita sa-ti raspunda, spune-i ca nu vrei sa fii cu cineva care se simte obligat sa fie cu tine, chiar daca iti place de acea persoana. Deci, pe simplu, SPUNE-I CE SIMTI! Sper ca ti-am fost de ajutor, si ca pana la urma vei rezolva totul. si nu uita, are balta peste, scumpa mea !
Ce gest caveleresc ma.sa arate cu deghetu.lol.cat despre intrebare crd ca a vrut sa isi batha joc de tine
Acum daca tot ai intrat in joc mergi pana la capat. Pe de alta parte poate ca si lui ii place de tine dar i-a fost rusine sa iti spuna sau poate ii era teama sa nu il refuzi si apoi sa razi tu de el. Iesiti si voi la plimbare si vorbiti, vezi ce-i poate capul, pune-i cateva intrebari personale(la care nu i-ar raspunde decat unei persoane speciale).