anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultimul timp, cand merg singura pe drum am impresia ca aproape orcine(mai ales rromitongue sau necunoscuti)vor sa imi faca rau.Nu stiu de ce am aceasta problema.Si de fapt nu se intampla nimic.Am acea senzatia doar cand umblu singura. Ce poati fi?
MERSII... Dau FUNDA:X ♥

Răspuns Câştigător
| ella1515 a răspuns:

Buna.Si eu am uneori senzatia asta, incearca sa nu te mai gandesti fi in largul tau eu de obicei cand plec undeva imi bag castile la telefon ascult muzica si parca sunt in lumea mea fara acei oamenibatting eyelashes

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Mi se intampla si mie sa am uneori astfel de stari. Daca nu vrei sa consulti un psiholog, adopta metoda mea ori : asculta muzica in casti, ori vorbeste cu cineva la telefon. Crede-ma, metoda asta merge perfect, mai ales cu vorbitu la telefon, cu castiile poate mai ai sau nu frica, dar cu vorbitu nu mai ai nici o treaba.

| Overflame a răspuns:

Du-te la un psiholos, vorbesc serios, el te poate ajuta sa scapi de aceasta problema, astept fundita

| BLABLAGAGA a răspuns:

Am si eu aceiasi senzatie poate fi un inger al unei prietene dealetale sau ingerul mamei tale or de simti prost ca ai facut ceva rau

| cryna a răspuns:

Esti cam NESIGURA! ar trebui sa ai mai multa incredere in oameniiwinking nu stiu de ce ai aceea senzatie sad poate ti s.a intamplat ceva de genu` cand erai mai mica sau unui cunoscut de al tau. oricum lumea nu e chiar asa cum crezi si in privinta romilor e adevarat ca unii sunt rai dar nu ii poti baga pe toti in aceeasi oala
happy