In primul rand, condoleante. Iar in legatura cu intrebarea ta este posibil ca spiritul bunicii tale sa fii vrut sa va atraga atentia si sa va spuna ca este cu voi. Nu te ingrijora! Nu este un semn rau, ci din contra, un semn bun.Multa sanatate!
Incredibila coincidenta exact as mi s-a intamplat si mie...chiar ca as vrea sa stiu si eu daca semnifica ceva
Pe mine ma pasioneaza fantomele si in general fenomenele stranii:X
este posibil ca o entitate si fi facut asta(am patit ceva asemanator)...ar trebui sa dai de pomana rudelor pentru sufletul bunicii tale si sa te duci la biserica sa te rogi pentru sufletul ei ...ar trebui sai ingrijiti si mormantul, sai puneti flori si chestii din astea
sa nu-ti fie frica, poarta tot timpul la gat o cruciulitza sfintita si cheama un preot sa va sfinteasca casa, in special camera aceea(la mine a functionat)
fundita?:O3
Hei.eu nu prea cred ca are o semnificatie anume. pura coincidenta. Lasa frica, nu ai de ce sa te temi:*
Si eu intr-o zi stateam in pat si icoana de pe perete sa desprins si a cazut. icoana era de la bunikmea care a murit acu 4 ani.si nu s-a stricat deloc