Buna:*:*da, pentru siguranta foloseste un protejslip insa daca ai alte retineri si nu vrei vreo surpriza poti folosi si un ob( E faza ca tamponul retine in interior sangele si, chiar daca intra apa... nu iti curge pe langa dupa aia' poate doar putin. mi s-a intamplat asta, dar repet, foarte foarte putin ), insa eu zic ca un protejslip e de ajuns iar daca te bagi in apa te duci si il inlocuiesti.insa din cate mai stiu eu, nu prea e indicat sa stai prea mult la soare in timpul menstruatiei.cat despre virginitate si ob-uri nu stiu ce sa zic, eu am inteles ca acestea atat timp cat sunt introduse corect nu afecteaza himenul deoarece aceste este cat de cat flexibil iar ob-ul nu are un diametru mare.eu am folosit ob si nu mi-a facut rau din acest punct de vedere, insa ramane la aprecierea ta.plaja placuta. pup:*:*
Sa iti pui pe cap o plarie de soare intr-o culoare "sic";
poti sa porti un "pareo" peste slip, sau altceva gen mini-fusta-expre pentru plaja, sper ca ai inteles ideea;
bineinteles un protejslip cu multe picaturi la care sa tai aripioarele alea laterale ca se va lipi si asa doar de slip pe interior!
e simplu...
OB e cel mai indicat, NU doare. Protejslipl doar daca vrei sa stai pe plaja, caci in cazul in care intrii in apa cu el te va deranja dupa si n-ar fi prea comfortabil.