anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

intrebare pentru fete laughing Deci maine merg la plaja si sunt in ultimele zile de menstruatie. azi am mai avut un pic. maine nu stiu ce sa fac la plaja. sa-mi pun un protejslip sa fiu sigura?big grin e altceva as putea facE? (am 13 ani straight face )

Răspuns Câştigător
| iulia276 a răspuns:

Buna:*:*da, pentru siguranta foloseste un protejslip insa daca ai alte retineri si nu vrei vreo surpriza poti folosi si un ob( E faza ca tamponul retine in interior sangele si, chiar daca intra apa... nu iti curge pe langa dupa aia' poate doar putin. mi s-a intamplat asta, dar repet, foarte foarte putin ), insa eu zic ca un protejslip e de ajuns iar daca te bagi in apa te duci si il inlocuiesti.insa din cate mai stiu eu, nu prea e indicat sa stai prea mult la soare in timpul menstruatiei.cat despre virginitate si ob-uri nu stiu ce sa zic, eu am inteles ca acestea atat timp cat sunt introduse corect nu afecteaza himenul deoarece aceste este cat de cat flexibil iar ob-ul nu are un diametru mare.eu am folosit ob si nu mi-a facut rau din acest punct de vedere, insa ramane la aprecierea ta.plaja placuta. pup:*:*

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ladygaga_9914 a răspuns:

Ca sa fii sigura. da

| dya22100 a răspuns:

Pune'ti un protejslip mai sigur happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa iti pui pe cap o plarie de soare intr-o culoare "sic";
poti sa porti un "pareo" peste slip, sau altceva gen mini-fusta-expre pentru plaja, sper ca ai inteles ideea;
bineinteles un protejslip cu multe picaturi la care sa tai aripioarele alea laterale ca se va lipi si asa doar de slip pe interior!
e simplu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ai mai putea folosi OB. e o metoda care se foloseste mai des.sa nu iti fie teama ca nu te va durea. distractie placuta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da puneti un protejslip ca sa fii sigura

| Deiiu26 a răspuns:

Da pentru sigurant

| opal a răspuns:

OB e cel mai indicat, NU doare. Protejslipl doar daca vrei sa stai pe plaja, caci in cazul in care intrii in apa cu el te va deranja dupa si n-ar fi prea comfortabil. big grin