Va fi cald.deci spune.le sa isi ia costumele de baie, in caz ca stai la curte va udati cu apa
-Karaoke
-Remmy
-Monopoly
-Dansati
-Face poze
-Jucati.va ala cu scaune.
-Carti
-Intrati pe facebook
-Spuneti glume
-Mancati
-Plimbati.va printr.un parc
-Jucati.va ala cu sticla pe pedepse, sau pe saruturi
-Daca ai vre.un animal jucati.va cu el.
Uitati.va; la un film,horror,comedie, si mancati popcorn, sau uitati.va la tv.
Faceti farse la telefon
Pai puneti niste muzica si dansati,faaceti karaoke, jucati carti, prinselea pe animale in camera(stiuuu ca e un joc pentru copii mici dar te distrezii) Faceti pozee.Siii cand jucati carti jucati jocul "VECEU"... daca il stiti, sau septica, douazecisiuna->asa se spne nu ca nu stiu eu sa scriumai improvizati si voi! BAFTAA! Si Lma!
Puteti sa va uitati la un film de groaza sau la o comedie depinde ce preferinte aveti, puteti sa va jucati dea vat-ascunse-lea(sa stii ca e foarte distractiv), puteti sa jucati carti (killer predate, e misto rau jocul), poti organiza concursuri sau sa faceti niste filmulete amuzante de care sa radeti dupa, si daca ai un parc sau o padure aproape puteti face o drumetie in natura unde va puteti juca ratele si vanatori sau alte jocuri distractive. Eu cam asta am facut la ziua mea si nu s-a plictisit nimeni.
La multi ani! pai uite aici niste ideei:
1 va puteti uita la un film de groaza sa comedie
2 sa va bateti cu baloane umplute cu apa zic pe echipe sau dc nu cu frisca
3sunteti si fete si baieti mai mari jucati adv sau provocare
4jucativa baba oarba
5pictativa sau machiativa pe corp diferite desene pe fata
si vedeti voi ce sa faceti bafta la distractie
La multi ani Eo acum o saptamana. la ziua prietenei mele neam uitat la filme de groaza The Grudge1, 2,3 Neam *** pe noi) onfine dupa aceea neam uitat le `1 film de comedie. era cu niste tipi in campus. sper ca te-am ajutat, am mai facut sh` o foaie cu provocari) cineva te tinea la ochi sh` tu trebuia sa arati cu degetu pe o provocare[la nimereala]. du-te cu prietenii [asta in caz ca inca na venit pitzza] la cea mai apropiata pitzzeri`e, daca e departe luati un taxi))))) de ziua prietenei mele eram vreo 7 sh` neam bagat toti in taxi)) cand sa inchidem usa pauza. nu mergea) neam pus unii peste altii)))))) am dat cu capu de `tavanul` masini)))))))))) sper ca te-am ajutat bafta:*
Buna si La Multi Ani! Niste activitati ar fi
1)Daca stai la bloc
-puteti sa va jucati cu mingea in fata blocului
-puteti sa va dati cu bicicletele
Scuze, alte idei nu am, eu stau la tara.
2)Daca stai la casa, la tara
-puteti sa va jucati ratele si vanatorii
-Puteti sa va jucati de-a v-ati ascunselea
-puteti sa faceti un concurs de biciclete
Cam atat pot sa iti spun, La Multi Ani inca odata. Funda?
Pai pune niste muzica hip hop rock etc filme horror sau dupa preferinte dar e mai fain sa te uiti la un film horror in grup :X:X bauturi, sucuri, poze va jucati adevar sau provocare sper ca te-am ajutaT Putin\m/ ) La Multi Ani!
Alecsandraa97 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: