| ✿ ♫ Press Play ♫ ✿ a întrebat:

intru a cincea si voiam sa va INTREB cam cate caiete si pixuri sau creione, stilouri imi trebuie?
Si cum a fost in a cincea la voi? Cum v-ati escurcat cu profii?
Dau fundita mare cat tot anul scolar happy

Răspuns Câştigător
| jojo_3822 a răspuns:

In primul rand, Iti trebuiesc cam 3 caiete de mate si 2 de romana studentesti, 6 de romana si 6 de mate mici, un pix cu gel negru, unul albastru si unul rosu, 3 creioane, un stilou, guma de sters, ascutitoare, acuarele, bloc de desen, 2 caiete de biologie, 2 de geografie si 2 de muzica.

Si din punct de vedere al profilor nu ai dc sa iti faci griji, se poarta frumos cu voi pentru ca sunteti la inceputhappy

SUCCES in noul an scolarhappy

6 răspunsuri:
| NoMusicNoLife a răspuns:

Pai hai sa vedem

iti trebuie cam 5-6 caiete la mate/romana
1-2 caiete la istorie, geografie, biologie, religie, engleza, franceza ( germana, dep ce faci ), muzica, tehnologie si informatica
1 bloc de desen si cam atat

cu creioianele/pixurile/stilourile depinde de cat de mult scrii. In orice caz iti trebuie un penar doar cu creioane colorate, un penar echipat cu toate chestiile necesare ( stilou sau pix, radiera, ascutitoate, pic/corector, patroane etc ) si cam atat.

mie mi-a placut ff mult in a 5-a pentru ca e mult mai funny decat in 1-4. o sa fie putin mai greu, dar daca te obisnuisti cu profii si inv bine, ei vor incepe sa te simpatizeze si va fi super :X ( eu acum intru in a 7-a )

succes in noul an scolar :X

| Meh a răspuns:

Pai, depinde de cerintele profesorilor.Pentru mine clasa a cincea a fost usoara, Profii au fost buni. Mie mi-a trebuit si o trusa geometrica. O sa vezi ca totul o sa fie bine. Bafta. ^^

| Simooxd a răspuns:

Clasa a 5a este usoara.

| Anonime a răspuns:

Buna si tie! Pai iti trebuie cam 10 caiete dictando, 10 caiete matematica(din alea mici de 48 de file, sau poti sa-ti iei si doua caiete studentesti unul de mate si unul de romana si sa le faci de clasa pe ambele si atunci iti mai iei 8 rom si 8 mate), 1 caiet de muzica, 2 de biologie si 2 de geografie, un bloc de desen sau mai bine iti iei un toc de coli(costa cam vreo 13 lei si e foarte convenabil ca mi-am luat si eu si o sa-i mai trebuiasca colile si la alte lucruri, nu numai la desen), un set de 10 creioane ca sa iti ajunga tot anul, eventual creioane colorate sau carioci, acuarele sau tempera, 2 pixuri si un stilou (in caz ca scrii cu stiloul +cerneala) si cam astea ar fi... Ce-ar mai trebui sunt maruntisuri:o ascutitoare, o guma de sters, coperti, pasta corectoare, etc. Sper ca ti-am fost de ajutor si sa nu te sperii:clasa a 5-a mie mi s-a parut cea mai frumoasa! Iti urez mult succes.winkingkiss

| raluky4 a răspuns:

Mie una mi-au trebuit:
4 caiete mari, studentesti.
2 caiete studentesti la romana
un caiet stundentesc la istorie, unul la religie, unul la franceza, unul la engleza, unul de mate studentesc la ed. tehnologica
cate un caiet special la biologie, geografie, muzica
bloc de desen
un carnetel micut A6 mi se pare, sau A5 (mai degraba A6)
O agenda, un carnet mai mare, sau un caiet pentru. dirigentie iti va trebui de asemenea.
12 carioci (ai grija sa fie mai bune ca eu am luat plasa cu unele care m-au lasat la greu) si 12 creioane

| redfghh a răspuns:

Pai din cate imi amintesc eu clasa a5 a fost cea mai grea.in primul rand matematica se imparte in doua algebra si geometrie si romana e grea in a 5 deoarece inveti sa analizezi fiecare cuvant.inveti multe lucruri noi in clasa a 5 de aceea e grea.probabil fiecare profesor o sa iti spuna cate caiete ar vrea sa ai la materia lui poate unul de teme unul in clasa.la mate o sa ai nevoie de trusa geometrica si creion pentru figurile geometrice.cat despre profi daca vei fi activ de la inceput si vei ridica mana te vor tine minte stiu ca profii mei asta vreiau. sper ca ti-am fost de ajutorhappynu te speria de clasa a5 eu acum ma duc la liceu acolo chiar cred ca o sa fie greu sad

Întrebări similare