| lovepiink a întrebat:

La scoala o sa facem o sceneta de Craciun. O sa facem nasterea lui Iisus Hristos.Am primit rolul Fecioarei Maria.
Cum pot sa ma imbrac la serbare?

Răspuns Câştigător
| AnemonaP a răspuns:

O fusta lunga albastra in picioare balerini, in sus o basmaluta rosie pe cap lasata pe frunte si o bluza mai lunga dar in culoarea basmalutei si sa fie simpla

13 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

Http://clau-diutsa.blogspot.com/

si e ultimul articol. fundita plsssss

| Chrristina a răspuns:

O roba lunga pana in pamant iar pe cap un batic si in picioare niste opincute happy

| LoOvE a răspuns:

Daca vrei si poti:

1. poti sa-ti pui o pelerina rosie lunga, dar sa tai si sa scoti mainile. Apoi iti pui pe ea in mijloc "acolo la piept" o imagine cu ea si Iisus.

II. poti sa-ti iei niste pantaloni negri si sus un pulover alb.Incaltamintea sa fie niste balerini negri.

| ƦoyJoиЭsJR a răspuns:

Parerea mea:
-Ceva in negru...Cam cum se inbraca calugaritele.

| Anonima_5812 a răspuns:

Incearca sa te imbraci cu ceva mai modest, cu care sa nu iesi tare in evidenta. Cea mai indicata culare ar fi crem...
Mult succes!

| xoxxxoooxo a răspuns:

Buna!
Iti poti lua un fel de halat alb lung pana jos si o esarfa pe cap cu alb si o culoare(depinde d ce gasesti)
Sper ca te-am ajutat!

| carmen_4289 a răspuns:

In orice numai sa arate ca niste carpe si nu uita sa-ti imbraci si capul cu asternuturi mai bine uita-te la icoanele cu maria ca poate pe vor inspira

| thelordofthedrinks a răspuns:

In alb laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca Fecioara Marialaughing.[glm]... ia un cearsaf si fai un fel de gluga si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum, o rochie de gravida nu? banuiesc, fara sa blasfemiez cele sfinte, ca fecioara Maria avea totusi burtica atunci cand avea pe mantuitorul.cred.nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o rochie lunga si un val pe cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elegant

| andrei_9118 a răspuns:

In ceva nnegru ca o maicuta