Ca sa afli cat RAM ai, dai click dreapta pe iconita de la My Computer, properties si o sa iti apara acolo toate informatiile sistemului, printre care si "Installed Memory (RAM): 2. 00GB" sau cat ai tu :P
Computer Cleaner il folosesc si eu de vreun an. Este bun in ideea ca iti sterge registriile care iti raman de la programele care le dezinstalezi si nu sterg tot, cache-ul de la browsere si alte minuni. Eu zic sa-l incerci. Uite aici link de download:
http://www.filehippo.com/download_ccleaner/
(click pe "download latest version" din dreapta sus)
CCleaner este bun, incearca-l.Si ram poti vedea cati ai daca dai din control panel la system. Bafta!
Ccleaner face ce ai scris tu mai sus
ramii i poti afla daca intri in Start> Clik dreapta pe MY computer> Properties si in caseta care se deschide jos ar terbui sa ai specificatiile sistemului
Procesor, si rami
Multumesc tuturor, imi puteti da si un tutorial de folosire? mersi multt!
Da si eu folosesc ccleaner. si e chiar bun da pe langa el mai am si tuneUp. poti sa iti Everest pentru a afla informati despre ps. cat RAM ai.
Pentru a afla cat RAM ai, dai click dreapta pe "My computer" de pe desktop si apoi Properties.
CCleaner este folositor pentru a elibera spatiu de pe harddiskuri si pentru a repara probleme din registri. In ansamblu, este un "curatator"
Daca ai avea CCleaner, l-ai deschide, iar sus iti va aparea "baza" pc'ului adica ram, porc., syst de operare etc
bafta
Buna este simplu vezi ca pe deskop este computer dai clik dreapta pe el si iti apare acolo si iti apare totul