Amândouă sunteti de vină. Dar în special tu. Nimeni nu te-a pus să alegi între ea și ei, și îti dai seama că a deranjat-o că ai spus ce ai spus, tu fiind cea mai bună prietenă a ei. Dacă nu vrei să fi tu cea care face primul pas... poti să îti iei adio.
Pai mai bine ti-ai pastra un prieten adevarat decat mai multi carora nici nu le pasa de tine.Nustiu si eu m-am certat de foarte multe ori dar eu am fost aceea care ia mai dat inca o sansa si etc.Nu conteaza daca faci tu primul pas, nu te umileste nimeni macar asa iti indrepti greseala si poate ea te va ierta.Se vede ca ii simti lipsa chiar daca la incput ziceai ca stateai cu ea doar ca nu statea nimeni, dar cu timpul te-ai atasat de ea, iar ea practit credea ca are un prieten bun...nu zic ca nu esti dar ea vazand ca nimeni nu este langa ea si observand aparitia ta sa atasat foarte mult de tine.
Daca inca mai tii la ea si esti trista fara ea in prezenta ta eu zic sa te duci si sa-ti ceri scuze.
Pa! Pa! Sper sa va impacati.
Pai eu te-as sfatui sa o ierti daca chiar iti e dor de ea... dar la prima greseala pe care o va face...sa nu o mai iertii
Daca ea iti propune sa fiti iar prietene. Ei bine, gandeste-te la ce vrei cu adevarat! Daca tu inca tii la ea, dar vrei sa stai cu grupul, spune`i sa se impace cu toata lumea.Ai dreptate cand zici ca mai bine pierzi un dinte decat tot maxilarul, dar iti poti imparti timpul.De exemplu, stai 2-3 ore cu ea si restul timpului cu grupul.Si in timp, ea se va reintegra.
Nu merita e o persoana fitoasa si ink ceva... ce sa da nu se mai cere si daca era un tel deala mai najpa ti la dat ca nu avea ce face cu el
FrozenMercurius întreabă:
Yurisa întreabă: