| Lorelei2121 a întrebat:

M-am certat de foarte mult timp cu asa numita "bff". Dar eu stateam cu ea numai din faptul ca nu stia sa isi faca prieteni si eram cam singura ei prietena buna. Ma chema foarte des la ea si intamplator tatal ei era afacerist si ea avea un telefon varza, ros de cainele ei lovit etc si a decis sa mi-l dea mie nefiind ziua mea sau ceva in genul. Dar ca sa nu fie suparare ca nu i-am dat nimic in schimb i-am dat 2 oje de calitate. Nu peste f mult timp ea sa certat cu grupul din spate si eu nu si nuvroiam sa stau doar cu ea si sa nu mai fiu eu prietena cu un grup de 15 copii ca vrea ea si i-am zis"mai bine pierd un dinte de cat tot maxilarul" si atunci a inceput sa ma faca barfitoare, profitoare si bineinteles i-am dat telefonul inapoi ca probabil din faptul asta m-a facut profitoare si ma rog si alte chestii fara ca eu sa ii zic nimic rau si atunci i-am zis ca nu mai are ce sa discute cu mine. Credeti ca era fitoasa si nu merita sa ma impac cu ea sau ar merita adevarul este ca avea si parti bune si mi cam s-a facut si dor de ea si dau fundita pentru. cel mai interesant raspuns daca ma invatati cum sa dau fundita... a si nu prea imi place sa fac eu primul pas in reprietenii. Deci ce sa fac?

5 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Amândouă sunteti de vină. Dar în special tu. Nimeni nu te-a pus să alegi între ea și ei, și îti dai seama că a deranjat-o că ai spus ce ai spus, tu fiind cea mai bună prietenă a ei. Dacă nu vrei să fi tu cea care face primul pas... poti să îti iei adio.

| andreeaaa1 a răspuns:

Pai mai bine ti-ai pastra un prieten adevarat decat mai multi carora nici nu le pasa de tine.Nustiu si eu m-am certat de foarte multe ori dar eu am fost aceea care ia mai dat inca o sansa si etc.Nu conteaza daca faci tu primul pas, nu te umileste nimeni macar asa iti indrepti greseala si poate ea te va ierta.Se vede ca ii simti lipsa chiar daca la incput ziceai ca stateai cu ea doar ca nu statea nimeni, dar cu timpul te-ai atasat de ea, iar ea practit credea ca are un prieten bun...nu zic ca nu esti dar ea vazand ca nimeni nu este langa ea si observand aparitia ta sa atasat foarte mult de tine.
Daca inca mai tii la ea si esti trista fara ea in prezenta ta eu zic sa te duci si sa-ti ceri scuze.
Pa! Pa! Sper sa va impacati.

| Madalynna97 a răspuns:

Pai eu te-as sfatui sa o ierti daca chiar iti e dor de ea... dar la prima greseala pe care o va face...sa nu o mai iertiiwinking

| SmileIsForFree a răspuns:

Daca ea iti propune sa fiti iar prietene. Ei bine, gandeste-te la ce vrei cu adevarat! Daca tu inca tii la ea, dar vrei sa stai cu grupul, spune`i sa se impace cu toata lumea.Ai dreptate cand zici ca mai bine pierzi un dinte decat tot maxilarul, dar iti poti imparti timpul.De exemplu, stai 2-3 ore cu ea si restul timpului cu grupul.Si in timp, ea se va reintegra.happy

| xVogue a răspuns:

Nu meritahappy e o persoana fitoasa si ink ceva... ce sa da nu se mai cere si daca era un tel deala mai najpa ti la dat ca nu avea ce face cu elhappy