| eu! a întrebat:

Buna!

M'am imprietenit cu un tip pe mess acum 1 an. el are 17 ani iar eu 15, nu sta ff departe de mine, vorbesc ore intregi cu el pe mess la telefon.eu sunt o fire mai nebuna, glumeata.si el la fel radem mereu impreuna.acum cateva zile. el a fost la un consurs sportiv cu niste prieteni de ai lui.si a castigat maine se duc iar si a zis ca o sa concureze pentru mine si o sa castige.azi tot din gluma asa a zis ca el plange si sufera dupa mine si eu nu fac nimic pentru el.si parea serios si mai are momente cand imi spune chestii de genu ca tine la mine ca orice face e pentru mine si imi permite multe adica el se enerveaza ff rau daca ii da cineva cu palma peste fata sau il trage de par:" >si am incercat si eu sa vad ce reactie arelaughing si s-a enervat putin dar a zambit si a tacut.credeti ca simte ceva pentru. mine? eu nu vreau sa il ranesc deoarece i'am cam dat de inteles ca eu vreau sa fiu cu unul din prietenii lui si se cam supara cand aduc vorba de acest prieten. tin la el ca la un frate si pot vorbi cu el orice, ma ajuta si ma sprijina de cate ori am nevoie. nu vreau sa il pierd

9 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Esti nebuna? ce sa cauti cu prietenul lui daca pe el il iubesti cu adevarat? mai bine iti revizuiesti comportamentul pana nu il pierzi! straight face

| Bubuletz a răspuns:

EU cred ca ar trebui sa vorbesti soarte serios cu el.Asta doar daca sti sigur ca nu vrei o relatie cu el. Daca e incanta aceasa situatie de a fi cu el eu zic sa incerci.Asa incepe totul de la o prietenie foarte buna.Nu este neapara sa il pierzi ar putea fi ceva foarte frumos de durata si de ne regretat. Daca totusi nu vrei ar trebui sa vobesti serios cu el despre faptul ca in ochi tai el nu este mai mult decat un preiten foarte bun pe care il consideri frate.Multa bafta:* si anunta'ma daca ai facut ceva:*ca m'ai facut tarecuioasa! Fundita?

| emm a răspuns:

Pai poate daca ii explicithinking
nu stiu, iti dai seama ca daca el tine la tine nu o sa'i pice prea bine si probabil ca daca o sa'i spui clar ca vrei sa fii cu prietenul lui ar putea chiar sa nu mai vb cu tine delocbatting eyelashes
incearca sa mai bati apropo si sa'i explicithinking
succes!love struck

| roxy_2350 a răspuns:

Pai cred ca el isi doreste o relatie de prietenie, nu sa iti fie doar amic si mi se pare normal ca sa se enerveze atunci cand tu ii spui ca iti place de prietenul lui. vorbeste cu el si explica`i ca tu vrei sa fiti doar amici daca asta iti doresti.

| Aura a răspuns:

Eu zic mai bine sa vorbesti deshis cu el, sa ii spui ce se intampla cu tine si cu el, daca tot spui ca poti vorbi orice cu el. Probabil la inceput se va supara, pentru ca el poate vrea mai mult de la tine decat o relatie de amicitie, insa macar esti sincera cu el si poate chiar va aprecia asta. Nu se merita sa pierzi un prieten bun din cauza ca tie iti place un prieten de al lui si el te place pe tine mai mult decat o amica. Oricum, conteaza sa fi deschisa cu el si sa nu-i dau sperante. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut!
eu cred ca ar trebui sa inceri sa vorbesti cu el si sa-i spui ca ti la el ca la un frate.Sa-i spui ca nu vrei ca reltia voastra sa fie ditrusa pentru o relatie de cateva luni.Ai putea sa inceri:p

| ch0c0latemix a răspuns:

Pai eu zis sa ii zici ca este ca un frate pentru tine si tii la el ca atare...foloseste un ton mai serios.probabil ca va intelege.succes!

| AyaStormhold a răspuns:

Pai... dupa cum se vede poate tine la fel ca tine (referindu'se ca la o sora)poti sa il intrebi pe el fata sau sa vb cu un prieten de-al lui

| yoana_7525 a răspuns:

Aoleo grea situatia eu crd ca ii place de mine