Esti nebuna? ce sa cauti cu prietenul lui daca pe el il iubesti cu adevarat? mai bine iti revizuiesti comportamentul pana nu il pierzi!
EU cred ca ar trebui sa vorbesti soarte serios cu el.Asta doar daca sti sigur ca nu vrei o relatie cu el. Daca e incanta aceasa situatie de a fi cu el eu zic sa incerci.Asa incepe totul de la o prietenie foarte buna.Nu este neapara sa il pierzi ar putea fi ceva foarte frumos de durata si de ne regretat. Daca totusi nu vrei ar trebui sa vobesti serios cu el despre faptul ca in ochi tai el nu este mai mult decat un preiten foarte bun pe care il consideri frate.Multa bafta:* si anunta'ma daca ai facut ceva:*ca m'ai facut tarecuioasa! Fundita?
Pai poate daca ii explici
nu stiu, iti dai seama ca daca el tine la tine nu o sa'i pice prea bine si probabil ca daca o sa'i spui clar ca vrei sa fii cu prietenul lui ar putea chiar sa nu mai vb cu tine deloc
incearca sa mai bati apropo si sa'i explici
succes!
Pai cred ca el isi doreste o relatie de prietenie, nu sa iti fie doar amic si mi se pare normal ca sa se enerveze atunci cand tu ii spui ca iti place de prietenul lui. vorbeste cu el si explica`i ca tu vrei sa fiti doar amici daca asta iti doresti.
Eu zic mai bine sa vorbesti deshis cu el, sa ii spui ce se intampla cu tine si cu el, daca tot spui ca poti vorbi orice cu el. Probabil la inceput se va supara, pentru ca el poate vrea mai mult de la tine decat o relatie de amicitie, insa macar esti sincera cu el si poate chiar va aprecia asta. Nu se merita sa pierzi un prieten bun din cauza ca tie iti place un prieten de al lui si el te place pe tine mai mult decat o amica. Oricum, conteaza sa fi deschisa cu el si sa nu-i dau sperante. Bafta!
Pai eu zis sa ii zici ca este ca un frate pentru tine si tii la el ca atare...foloseste un ton mai serios.probabil ca va intelege.succes!
Pai... dupa cum se vede poate tine la fel ca tine (referindu'se ca la o sora)poti sa il intrebi pe el fata sau sa vb cu un prieten de-al lui