Fa exact ce a scris toby ca sa numai scriu si eu acelasi lucru.la servere te conectezi in urmatoru le
sus in dreata pe tastatura deasupra butonului''Tab'' e un buton
aia se numeste consola
cand intri in cs apesi butonul ala si scrii
connect _ _ _ _ _ (numele serverului_
ex:connect cs.orang3.ro
Deci eu nu stiu absolut nimic...nu stiu nnici macar cum sa ma conectez la servere
Iti spun ce i-am mai spus cuiva care a intrebat cam acelasi lucru. Ei bine iti spun ce am facut eu ca sa devin mai bun si intr-adevar sunt unul dintre cei mai buni jucatori si admini de cs. Afla sau Informeazate cum sa faci un config care sa fie pe placul tau. Adica sa-ti mearga jocul mai bine, sa-ti fie pe plac. Exista configuri ( nu ma refer la coduri ci doar un config legal si normal pe care til poti face tu ca sa te ajute sa nimeresi mai bine de exemplu ) care sa te ajute sa fi mai bun, dar asta nu inseamna ca daca ai un config bun esti cel mai bun. Cand tragi, lasate pe vine si nu tine apasat incontinuu pe tragaci sau mai bine zis pe mouse. Apasa si dupa, cam dupa o jumatate de secunda eliberezi tragaciul si apesi repede iar. Nu sta cand tragi de aproape in ecelasi loc. Miscate din colo in colo si trage in el daca poti, de preferabil spre cap si in nici un caz spre piciore. Folosestete de flash si grenada ca sa-l derutezi pe adversar. Fa panda cand trebuie, ca daca stai mereu la panda iti spun eu ca nu o sa reusesti multe, mai ales daca ai de aface cu jucatori buni. Un alt exemplu ar fi sa joci si tu pe harti care te ajuta sa te descurci bine, daca poti. Eu ma descurc mai bine sau excelent pe harta cs_assault. Fiecare arma e diferita, nu toate au aceeasi precizie. alegeti o arma care te ajuta sa numeresi mai bine. Ca tot am pomenit de config... Poti sa cauti si pe internet configuri bune pe care le-au postat alti jucatori ca sunt multumiti de el. Daca te intereseaza, poti sa pui configul meu:
rate 25000
cl_updaterate 20
cl_cmdrate 40
cl_cmdbackup 2
cl_resend 6
cl_wheater 0
cl_shadows 1
gl_clear 0
r_detailtextures 1
fps_max 101
cl_dynamiccrosshair 0
cl_himodels 1
gl_fog 1
net_graph 0
gunsmoke 0
gl_texturemode GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR
ex_interp 0. 1
cl_lc 1
cl_lw 1
gl_max_size 256
cl_righthand 1
gl_round_down 0
gl_dither 0
hud_fastswitch 1
cl_bobcycle 0. 8
r_mmx 1
gl_cull 0
gl_keeptjunctions 0
gl_lightholes 0
r_mirroralpha 0
gl_picmip 0
gl_playermip 0
fastsprites 0
zoom_sensitivity_ratio 1. 0
cl_forwardspeed 999
cl_backspeed 999
cl_sidespeed 999
sv_lan 1
violence_ablood 1
violence_hblood 1
violence_agibs 0
violence_hgibs 0
ati_subdiv 0
ati_npatch 0
sv_accelerate 10
sv_voicequality 5
con_color 255+255+255
cl_minmodels 0
r_decals 90
max_shells 20
max_smokepuffs 0
gl_ztrick 0
vid_wait 0
gl_polyoffset 0
gl_monolights 0
d_spriteskip 0
gl_overbright 1
r_lightmap 0
r_dynamic 1
cl_download_ingame 0
cl_allowupload 0
cl_dlmax 80
sys_ticrate 100. 0
edgefriction 1
host_framerate 0
sv_clipmode 0
sv_clienttrace 3. 5
sv_airaccelerate -9999
sv_wateraccelerate 999
sv_unlag 1
sv_maxunlag 0. 5
sv_instancebaselines 1
cl_timeout 35
cl_upspeed 999
viewsize 120
ex_extrapmax 1. 2
cl_bob 0. 01
cl_bobup 0. 5
sv_maxvelocity 2000
mp_consistency 0
gl_affinemodels 0
r_norefresh 0
r_speeds 0
r_traceglow 1
_snd_mixahead 0. 1
cl_vsmoothing 0
gl_flipmatrix 0
hud_centerid 1
hud_draw 1
cl_anglespeedkey 1. 5
cl_nopred 0
cl_showerror 0
cl_yawspeed 0
c_minyaw 135
scr_conspeed 900
mp_decals 90
gl_alphamin 0. 25
fastsprites 0
hpk_maxsize 0
cl_showfps 0
gl_spriteblend 1
gl_wateramp 1
gl_ztrick 0
cl_corpsestay 0
crosshair 1
hideradar
_cl_autowepswitch 1
r_novis 0
r_bmodelhighfrac 5. 0
Mi-a luat ceva luni sa mi-l fac pe placul meu, deci nu stiu daca tie ti se potriveste sau daca te ajuta la fel de mult ca pe mine. Aces config iti ofera mult fps in joc si depinde de calculatorul pe care il ai e foarte posibil sa nu mai ai lag, ca eu nu am mai avut vreodata de cand am facut acest config. Controlul butoanelor pentru a manevra jocul, fa-ti singur. Af; a ce butoane te ajuta sa-ti controlezi jocul mai bine ca si asta e foarte important. Sper ca te-am ajutat.
Smile_for_you, adica chiar nimic nu stii. Mie cam greu sa cred. Juniper asa e, am scris mult, dar doar o data am scris ce am scris. Am facut copy si paste la configul meu de la bun inceput si restul, tot copy si paste am facut la raspunsul meu dat altei intrebari asemanatoare. Deci nu a fost cinestie ce...
Davyduchiha2001 întreabă: