Salut!
Doar sambata si duminica fac parte din weekend.
Cuvantul weekend vine din engleza si inseamna "sfarsitul saptamanii" deci sambata si duminica.
O zi frumoasa!
Hm...pai nu prea stiu, eu stiu doar ca dupa ce ma intorc de la scoala vineri(in timpul scolii) e weekend pentru mine.deci da.dar de dupamiaza in colo
Pai depinde cum o iei. Deci normal weekend-ul este sambata si duminica. Dar cand incep scoala ...vinerea dupa ce termin orele am senzatia ca deja am intrat in week-end. Adica asa iau eu week-end. O parte din vineri care vine dupa terminarea orele si sambata cu duminica. Ma rog asa o iau eu...dar normal e doar sambata si duminica.
Asta nu am auzit.
din cate stiu eu nu face parte din weekend.
doar sambata si duminica deoarece acelea sunt zilele libere ale saptamanii
Nuu.pentru ca weekend se refera doar la sfarsitul saptamanii...sambata si duminica!
Pai cand spui sfarsit, nu incepi sa "numeri" de la mijlocul saptamana. caci intr-un fel, vineri e abia trecut de mijloc...
Buna
Mda...e prima oara cand aud asa o intrebare
Din punctul meu de vedere si cred ca e cel mai sigur raspuns Da!
Se considera inceputul weekend-ului
Nu face parte,deoarece de luni pana vineri sunt zile lucratoare, apoi sambata si duminica este wekendul, sper ca te-am ajutat
Totul e trist in ultima vreme... pare ca s au anulat weeknd urile definitiv...
Depinde. Începe weekend-ul de vineri când se lasă cu prosecco & stridii. Sâmbăta are cursul normal – munte, ceva zăpadă, maybe a barbeque în locuri neatinse de mâna omului. Se știe, în weekend e cu finețuri. Și cu doamne.
Aud tot mai des ca mai nou weekendurile s au mutat în timpul saptamanii. Cică sunt mult mai tari asa, sa nu mai fii mainstream. În plus, dacă le petreci cu o cazare mișto prin provincie, sunt cu adevărat memorabile. Mult pe duet. Ar fi tare sa se caute pe YouTube Adrian la Duet.
S-a dat cu o căutare pe YT, dar oare s-a găsit ce trebuie? "De-ar fi să vii nas..." O fi n-aș sau naș? Nu de alta, dar dacă e cu naș, o fi vreun semn. Sau vreo activitate de weekend preferată de unii-alții. Oricum, într-un weekend cu TB e bine să-ți cauți nașii. E de ținut minte. De fapt, eu mi l-am găsit pe al meu... orice moldoveancă își găsește nașul.