| Eookatha a întrebat:

Mai dati-mi si mie niste propozitii d-alea care te fac sa te balbai si asa, gen "stiu ca stii ca stiu ca stii..., popa pupa poala mea eu pup poala popii". Stiti voi chestiii d-astea, va roog cat mai repede. Cine imi lasa mai multe primeste funda happy

Răspuns Câştigător
| Odagiu_Mircea_1995 a răspuns:

1.La rasarit in rasarita a rasarit o rasarita.
2.La timplar in timplarie s-a intamplat o intimplare ca timplarul di intimplare s-a lovit la timpla tare.
3.Tot am zis si-am zis c-oi zice,
Dar de zis eu n-am mai zis.
Nici n-am zis, nici n-oi mai zice.
4. Pimpirel cu pila lunga si-a pilit pila pe punga. Punga-n pila, pila-n punga, Pimpirel cu pila lunga.
5.Un cocostarc s-a dus la descocostarcarie, unde se descocostarcareau si alti cocostarci nedescocostarcariti, ca sa se descocostarcareasca de cocostarcaria lui."
6. Bucura-te cum s-a bucurat Bucureasa de bucuria lui Bucurel cand a venit Buc
7.Un vultur sta pe pisc cu un pix in plisc."urel bucuros de la Bucuresti."
8.Cintezoi certare, cu cine te-ai certat? - M-am certat cu cineva din ceata celor cin'zeci cintezoi certarei."

3 răspunsuri:
| Pop_Alexandru_1993 a răspuns:

1. Eu pup poala popii, popa pupa poala mea
2. Un sas cu glas de bas cam gras si ras pe nas sta la taifas de-un ceas la parastas despre un extras din pancreas.
3. Capra calca-n piatra, piatra crapa-n patru, crape capul caprei in patru precum a crapat piatra-n patru.
4. Capra neagra calca-n clinci. Clinciul crapa-n cinci, crape capul caprei-n cinci, precum a crapat clinciul-n cinci.
5. Duc in bac sac de dac, aud crac, o fi rac? O fi drac? Face pac, aud mac, aud oac, nu e rac, nu-i gandac, nu e cuc, nu-i brotac, il apuc, il hurduc. E tot drac.
6. Cosaşul Saşa când coseşte, cât şase saşi sasul coseşte. Şi-s sus şi-n jos de casa sa, coseşte sasul şi-n şosea. Şi şase case Saşa-şi stie.
- Ce şansă! Saşa-şi spuse sieşi
7. Un cocostârc s-a dus la descocostârcărie, unde se descocostârcăreau şi alţi cocostârci nedescocostârcăriţi, ca să se descocostârcărească de cocostârcăria lui.

| Dohi_Florica_1970 a răspuns:

Stiu ca stii ca stiuca-i stiuca, stii si tu ca stiuca-i pestelaughing

| SerafimHD a răspuns:

Rica nu stia sa zica rau ratusca ramurica!