| iLovedYou96 a întrebat:

maine (14 decembrie) as vrea sa-i cumpar ceva celei mai bune prietene (as vrea ceva mai special, ea mi-a spus ca se multumeste cu o carte si o ciocolata dar mi se pare putin) ce imi puteti spune sa-i cumpar? cel care imi spune cele mai multe si frumoase cadouri primeste funda!

Va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! pa-pa!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
In primul rand, vreau sa iti urez sarbatori fericite si tie!

In al doilea rand, ai putea sa-i cumperi o pereche de cercei, sau un lantisor mai special. Poti sa-i cumperi o esarfa, sau poti chiar sa-i dai ceva facut de tine! Suns sigura ca ea va fi multumita de cadou, indiferent care e acela. happy

4 răspunsuri:
| Chrristina a răspuns:

In primul rand scuza-ma ca te corectez. mi-am dat seama ca ai apasat din greseala 1 in loc de 2. Deci maine 24 decembrie ii poti lua prietenei tale un tablou sau un album cu poze de ale voastre, o bratara sau un lant pe care sa scrie BFF sau ma rog. dar sa ai si tu una/unul la fel, un parfum, cercei, o carte happy

| mmary a răspuns:

Pai gandest-te la formatia ei preferata cantaretul ei ceva film.etc.si fa-i un cadou legat de lucrurile astea.acum mai nou s-a inventat o chestie foarte tare. te duci la magazinele unde se descaraca poze... pui o poza pe tel. cu voi 2.si ti-o descarca acolo punand-o pe fundul uni glob de cristal din acela in care ningehappy e superbb:X + o felicitare sau un ornament ceva tot legat de craciun si va fi ceva de efecthappy

| xAnita a răspuns:

Nu am multe idei al ora astayawn!
21:51rolling on the floor
Dar uite cateva sugestii:*
Un set Nivea [Gel de dus.Shprei.Balsam pentru par]
Un pluslove struck!
O carte.[Alegerea ei e foarte buna]
Un album gol respectiv cu pozele voastre.
Haine.[Aiki intra o bluza, o pereche de blugi, niste adidashion the phone
Un hamster. porc de guinea.pesti.[In cazul in care ii plac animalele]

Am ramas in pana de ideilove struck! Dar pe langa toate` astea, ar fi frumos din partea ta sa-i oferi o felicitare happy.
Sper ca ti-aw fost de folos ideile mele>big grin

| Bianca2b a răspuns:

Ai putea sa-i cumperi o bratara, un ceai bun, o cand personalizata, un ceas, un CD, un DVD, o carte buna, o esarfa, niste bomboane bune sau niste ochelari de soare, un pix personalizat, un lantisor personalizat sau o rama de fotografii cu fotografia voastra in ea, un parfum.