Fii sigura pe tine si ai grija ca pasii sa ii faci cu incredere oricine isi poate tine echilibrul. Funda?
Dar de ce ai nevoie de aceea nota? Doar nu se distruge lumea fato! Conteaza sa te distrezi! gandeste-te ca toti sunt in lenjerie intima iar tu esti o acrobata de nota 10 iar ceilalti nu se pricep de loc! Doar eu am 8 ani si pe 3 aprilie o sa am 9 ani.Ai incredere in tine, dar, am si eu o intrebare. Te streseaza doamna de sport? Hai ca o sa-ti dau un cantec de linistire.Se numeste Cele doua cuvinte cu Razvan si Dani 2[OFFICIAL VIDEO]. E frumos. E vorba ca barbatul nu reuseste sa spuna cele doua cuvinte care inseamna...Afla! Dar daca chiar nu stii cele doua cuvinte sunt te iubesc. da toti barbati spun doar te iub, la final spune unul repede te iubesc.imi pare bine ca au intrat numai vedetele a spus un comentator.Si daca vezi un video cu un ursulet care canta O gummy bear, Oh aim a gummy, oh am a lucky funny... gummy bear!{unde am pus punctele nu stiam]. ai incredere in tine. Mie mi-a ajuns poate o carie pana la nerv, si inca n-am fost la dentist.Ai incredere in tine! Pupici! Funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: