Hei, scrie.i din inimă, chiar dacă e băiat o sa aprecieze asta. Reamintește.i nişte chestii funny pe care le.aţi făcut, cât de mult ţii la el, glumeste. Fii tu insati. Sunt sigur că el nu vrea fraze luate de pe net. Şi poţi pune şi o poză drăguţă cu voi. La multi ani
Spune-i in fata sau la telefon ce ai de zis. Mi se par lame mesajele de pe facebook postate pe wall si cu o poza atasata. Nu mi se par atat de sincere ca atunci cand ii zici in fata totul, atunci nu ai nevoie sa cauti pe net. Ii zici ce simti.
Nu ii pot spune in fata, pentru ca m-am mutat. :'( Si nici la telefon, pentru ca suntem in retele diferite... Si mi-a ramas doar facebook-ul.
Poti sa-l suni pe facebook, deci daca vrei solutii gasesti.
Mie mi se pare ok sa ii expui unei persoane dragi tie sentimentele tale pentru ea, nu contează unde.şi în acea poza poate ilustra o amintire *sau mai multe*.mie mi se pare foarte dragut o data ce e scris din inima.
Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta! Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi! La multi ani!
Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!
La Multi Ani, cu ocazia aniversarii, multa sanatate si bucurie! Sa fii fericit/a, dar si sa faci fericiti pe altii. Sa fii iubit/a, dar si sa raspandesti iubire in jurul tau. Sa ai parte de tot ce e frumos in lumea asta si toate visele sa ti se implineasca!
Iti doresc ca in fiecare an numarul de lumanari sa scada si numarul de petreceri, torturi si urari de La multi ani sa creasca!
Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anul' nu o sa mai am ce sa-ti doresc. La multi ani!
De ziua ta iti doresc sa fii inconjurat/a de prieteni, sa asculti muzica ta de suflet, sa lumineze orasul in jurul tau...La multi ani!
Intrebarea arata ca persoana respectiva e departe de a-ti fi "cel mai bun prieten".
Mda... Sigur... Am vrut pur si simplu cateva idei -_-
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
EuSiDoarAtat123 întreabă:
Anushcaaa întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: