Sa iti faci prieteni. Stiu cum e la varsta ta exact asa eram, si tot la fel sunt. Nu vreau sa fii ca mine, fa-ti multi prieteni.
Vad ca nimeni nu ti-a zis sa citesti o carte. Crede-ma, nu e deloc demodat. Citeste aventurile lui habar n-am, sau fat frumos certat cu gluma; basme; sau uita-te la desene.
Poti sa te uiti la un film, sa-ti chemi prietenele sau sa iesi la o plimabre
Da-te tu ba si apoisa imi trimiti o filmare ca sa vad si ma dau si eu
Păi, ai putea să citeşti o carte, sau să desenezi ceva. Să te joci cu prietenii, să ieşi la o plimbare pe afară, în parc. Să te uiţi la desene, la filme de comedie sau ce genuri iţi plac. Ai putea să-ti faci un blog şi să postezi ce doreşti în el, sau un forum. Să te joci jocuri la PC, să cânţi karaoke, dacă ai un animal de companie te poţi juca cu el. Te joci cărţi cu familia sau prietenele de exemplu: macao, popa prostu', tabinet. Asculţi muzică, iţi faci un jurnal unde scrii tot ceea ce doreşti, gânduri, idei, ceea ce s-a întâmplat în unele zile, care ţi s-au parut mai speciale; fericite şi îl poti personaliza.
Un an nou fericit!
- Sa te dai de 10 ori peste cap
- Sa te joci cu ursuletzul
- Sa desenezi ceva
- Sa descarci un joc frumos pe PC si sa il joci
- Sa mergi la sanie
- Sa asculti muzica cu SALAM
- Sa pleci de acasa
- Sa stai cu fundul in sus in pat.
Bafta :*
Sa dormi; sa te joci barbie sau ce te mai joci tu; sa te dai peste cap de 15 ori si dupa ce ai terminat poti sa incepi din nou
Te uiti la TV (la desene),te joci pe pc, pe telefon, faci o prajitura, o ajuti pe mama la treaba, dormi,
Pai uitate la un anime!Iesi cu sania, deseneaza, citeste!
P.S.:desene japoneze!
Sa asculti muzica, sa te joci la pc, sa stai in maini pana adormi sa te joci cu barbi