anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy Mi-am luat o catelusa si nu stiu ce nume sa-i pun...Imi dati si mie un exemplu de nume de catelusa?

Care imi plac FUNDA :

Răspuns Câştigător
| Lara_5055 a răspuns:

Pai, pe a mea o cheama Kara. Dar uite ce trebuie sa stii inainte sa-i dai nume:
* cel mai bine sa aiba o singura silaba
* sa fie sonor ( cum ar fi Max, rex si nu Printesa sau ma rog. )
* usor de retinut si de tine si de caine.
In rest, trebuie sa ii repeti numele ales pana il invata. Este important ca toti oamenii sa ii zica la fel. Cand rasp. la nume recompenseaz-o, ca sa se invete cu el.
DECI: scurt, sonor, usor de pronuntat.
Sugestiile mele:
Kara, Dolly, Molly, Alfa, Blanche(daca e alba ) Daisy, Tequila, Diana, Eva, Terra, Inna, July, Judy, June, Lola, Lilo, Iris, Lady, Lara, Nina, Nana, Onyx, Paty, Suzie, etc...

63 răspunsuri:
| Deutza_1234 a răspuns:

Sara. mychy.iza.sisi.mimi.si cam asa. pe catelusa mea o chieama sarawinkinglove struck fundahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Blansheta,Frida,Lala

| CatalinZamfir a răspuns:

Lilica daca iti place

| Alexandrumoto98 a răspuns:

Riki

| kikikikikikiki a răspuns:

Puffy, princess, sau ce imi place mie mult, bombonik. funda?:d

| CatalinZamfir a răspuns:

Lilica

| brokenkid a răspuns:

Lisapuppy dog eyes, cleo, lita, fofo:X

| sabryna_4851 a răspuns:

Ar fi mai bine sa-i pui numele Kati.

| KaRy a răspuns:

Linda,

| dennysutz4a a răspuns:

Zoe,Sasha,Jessie,Katye,Baby,Bella,Dakota,Rocki,Lessy etclove struck

| CanDy_2772 a răspuns:

Brenda
Tina
Lila
Laidy[nu stiu daca am scris corecct dar se citeste " Leidi"]
Bella
Rocky
Aqua
Pincky,
Lesi,
Pretty

| Andis a răspuns:

Daca e mica poti sa-i pui Kandiabig grin

| BoOoMbOnik a răspuns:

Pai depinde si de ce fel de catelusa e. cum ar fi : deizy, marta, lala, si multe altele... thinking eu i-am pus nume catelushei mele suzyhee hee :X funda? love struck

| CrisDdf a răspuns:

Pinkkylove struck.

| Cåpåċεl a răspuns:

Nume de catei cu litera A :

Aladdin, Alastair, Alberto, Alda, Alden, Aldo, Alexander, Alexis,Alfafa, Alfonso, Alfred, Ali Baba, Alonso, Aloysius, Alpaca, Alpha, Alto, Alvin, Amadeus, Amigo, Amos, Andre, Andrew

Nume de catei cu litera B :

Bobi, Baron, Barry, Bart, Bartholomew, Barton, Bashful, Basil, Baxter, Beachboy, Beacon, Beamer, Beano, Bear, Beast, Beau, Beauregard, Becker, Bedouin, Beefcake, Beelzebub, Beethovn, Beetlejuice, Beggar, Bellboy, Ben, Bengal, Benjamin, Benji, Bennet, Bennington, Benny, Benson, Bentley, Berkeley Bert, Bertie, Bianco, Bigfoot, Biker, Biko, Bilbo, Bill, Billy, Bing,

Nume de catei cu litera C :

Carter, Coal, Cartwright, Casanova, Casey, Cash, Casper, Caspian, Cassidy, Cecil, Cedar, Champ, Chandler, Chaos, Chaplin, Charles, Chef, Chester, Chestnut, Chewbacca, Chief, Chip, Christian, Christoff, Christopher, Chump, Chunk, Churchil, Clapton, Clarence, Claude, Claudius, Clinton, Clive, Clyde, Cody, Cole, Colin, Collins, Colonel, Colt, Columbo, Columbus, Comet, Conan, Connor, Conrad, Constable

Nume de catei cu litera D :

Doc, Dodger, Domino, Don, Donald, Donalson,Donny, Doogie, Doolittle, Dory, Doyle,

Nume de catei cu litera E:

Elliot, Enzo, Edgar, Edge, Edmund, Edward, Ego, Einstein, Elf, Eli, Elias, Eliot, Elmer, Elmo, Elroy, Elvis, Emerson, Emperor, Enzo, Ernie, Eskimo, Everett

Nume de catei cu litera F:

Falcon, Fiona, Fangy, Fatty, Fatso, Felix, Ferdinand, Fido, Figaro, Flyn, Fonz, Fonzie, Ford, Fordy, Forest, Franco, Frank, Franklin, Franky, Frazier,Fred, Freud, Friday, Fritz, Frog, Froggy

Nume de catei cu litera G:

Grivei, Garp, Gianny, Gaspar, Genie, Grace, Garfield, Gogu, Guppy, Gaffer, Galileo, Gambler, Garfunkel, Gator, Gatsby, Gavin, Gaylord, Gecko, Geezer, General, George, Geronimo, GhostGideon, Gilligan, Gin, Gizmo, Gobble, Goblin, Goliath, Gyddy, Golum, Gomer, Goober, Gooch, Goofy, Google, Gopher, Gordo, Gordon, Gorilla, Gorky, Governor, Greystoke, Grits, Grizzle, Grizzly, Groom, Groucho, Grover, Grumpy, Guido, Gulliver, Gun, Guru,Gusy, Gussie, Gordo

Nume de catei cu litera H:

Happy, Hasser, Harpo, Handsome, Hansel, Hardy, Harold, Harpo, Harrison, Harry, Harvey, Hawk, Hawkeye, Heathcliff, Hedgehog, Hercules, Hippo, Herman, Hermes, Hermit, Hero, Hershey, Hickory, Hindu, Hoagie, Hobbit, Hobo, Hommer, Honky-tonk, Hooch, Hoodlum, Hook, Hooligan, Hoover, Horace, Horatio, HotDog, Houdini, Howard, Howie, Howler, Huck, Hudson, Hugo, Hulk, Humphrey, Hunky, Hunter, Hurricane.

Nume de catei cu litera J:

Jade, Jelly, Jean, Jack, Joy, Jade, Jackpot, Jackson, Jagger, Jupiter, Jaguar, Jake, James, Jamie, Jamieson, Jasper, Jed, Jedi, Jeeves, Jekyll, Jerky, Jerry, Jersey, Jesse, Jet, Jethro, Jim, Jimbo, Joe, John, John Boy, Joker, Jonathan, Josh, Joshua, Judd, Jude, Judge, Jughead, Julian, Jumbo, Junior, Jupiter, Justin, Jons

Nume de catei cu litera K:

Kid, Kelly, Keno, Konto, Kenya, Kuky, Kiki, Keanu, Koda, Kennedy, Kentucky, Kool, Kermit, Kevin, KidKiller, Kilo, Kudo, King, Kipling

Nume de catei cu litera L:

Lord, Laker, Levi, Lexis, Laddie, Lancelot, Larry, Lawrence, Lilac, Leo, Lottus, Lewi, Lewis, Lincoln, Lion, Lionheart, Livingstone, Lover, Lord, Louis, Ludwig, Luky,

Nume de catei cu litera M:

Maduro, Maggie, Mambo, Macho,, Mack, Mackenzie, Macmillan, Miles, Madman, Maestro, Majestic, Major, Malcolm, Malt, Mambo, Mammot, Marley, Marlin, Marmaduke, Marmalade, Mars, Maverick, Max, Maximillian, Maxwell, Mayo, McCoy, Meatloaf, Melvin, Mercury, Mervin, Michael, Mick, Mickey, Midas, Midge, Mikey, Miles, Milo, Miner, Mole, Monarch, Mongoose, Monk, Monkey, Monster, Montgomery, Monty, Mork, Morris, Mortimer, Mouser, Mozart, Muddles, Murphy,

Nume de catei cu litera N:

Nappy, Niko, Nunu, Nana, Novella, Nippon, Niger, Nicuta, Napoleon, Neil, Nelson, Neptune, Neville, Newman, Newt, Newton, Nicholas, Nick, Nifty, Noah, Noel, Nugget

Nume de catei cu litera O:

Oreo, Onety, Oz, Ora, Oliver, Olivierm, Ollie, Ozone, Omar, Orion, Oscar, Othello, Otis, Otto, Outlaw, Ox, Oxy

Nume de catei cu litera P:

Pitty, Pyn, Pretty, Paly, Patrick, Paters, Paloma, Patton, Pest, Paul, Paulie, Petra, Peabody, Peanuts, Peddler, Penguin, Penn, Pepsi, Permod, Perseus, Peter, Phantom, Pharoah, Phoenix, Picasso, Piedmont, Pierre, Pier, Pillot, Pinto, Pip, Piper, Pistol, Plato, Pluto, Poet, Poindexter, Poker, Pongo, Pooh, Popeye, Porkchop, Porker, Porter, Potter, Primo, Princess

Nume de catei cu litera R:

Rexy, Ranger, Raf, Rambo, Rex, Rayn, Randy, Ranger, Repo, Reeves, Remington, Renegade, Reuben, Rex, Rhett, Rhino, Ricky, Rigby, Riley, RinTinTin, Ringo, Ripley, Robby, Robert, Robinson, Rocco, Rock, Rocket, Rocky, Rodney, Rogue, Roman, Romulus, Ron, Roookie, Rooster, Roscoe, Rothschild, Rover, Rudolph, Ruffian, Rufus, Rugby, Rumble, Runner

Nume de catei cu litera S:

Shooter, Scooby, ScoobyDoo, Scooter, Scorpio, Simpson, Scot, Scotch, Scotty, Scoundrel, Scrooge, Senior, Sergeant, Seth, Shah, Shalimar, Shane, Sharp, Shasta, Sheik, Shelley, Shep, Sheriff, Sherlock, Shoeless, Shogun, Shooter, Shorty, Sidney, Siegfried, Shooter, Sigmund, Simba, Simon, Simpson, Sinatra, Sinbad, Sinclair, Singer, Slugger, Smokey, Sneezy, Snooker, Snoopy, Socrates, Soldier, Sorcerer, Speed, Spence,, Spider, Spike, Spock, Spook, Sport, Spot, Sprite, Squirt, Starsky, Steed, Stephen, Sterling, Steven, Sting, Stinker

Nume de catei cu litera T:

Ted, Tennyson, Terror, Terry, Thatcher, Theosy, Theoodore, Trhief, Thinng, Thoomas, Thumpers, Thunderr, Tigger, Titan, Tag Titian, Titus, Toad, Toby, Tom, Tomahawk, Tommy, Topper, Tornado, Trailblazer, Tramp, Tricky, Tristan, Trojan, Troll, Trouble, Trout, Truman, Trump, Tsar.

Nume de catei cu litera W:

Waldo, Willy, Wags, Wallace, Walter, Warrior, Weasel, Weenie, Wellington, Wesley, Whiskey, Widget, Wilbur, Wilfred, William, Willie, Wilson, Wimpy, Winston, Winthrop, Wizard, Wolf, Wolfgang, Woodstock, Woody, Woofer, Wooster, Wordsworth, Wowzer, Wrangler

| NN_9003 a răspuns:

Fluffy, Biiiski, Roza, Xena

| BlondiNNNa a răspuns:

Zira, Pufoshenia,Diamond,Bella,Toto,Pinkie,Lola,Lisa,Alexis, Fiona, Berry Dora Dolly Dandy Eli http://www.petz.ro/......-caini.php si aici gasesti mai multe si cu alte litere la inceput. funda?:X

| NiciUnNumeNuEraDisponibil a răspuns:

Depinde de culoare daca are pete poti sa ii zici spoty. daca e alba sau gri sau doar o singura culoare poti sa ii spui tina sau tara sau sahsa si ar conta si marimea daca la maturitate o sa fie de talie mare nu poti sa ii spui pufy sau flafy daca ramane micuta merg

| ZăTweetyGirl a răspuns:

Tasha, Cocolinna, Lilly, Lolo, Mimi, Cleo, Dora, Micca.

| iushsm a răspuns:

Ally
Ann
Bee
Bitzi
Chili
Cho
Defny
Dede
Dada
Ely
Ela
Eni
Frizzy
Fens
Gizel
Holly
Ina
Jojo
Jiji
Kelly
Kandence
Lola
Lolipop
Lia
Mary
Nora
Nini
Nina
Oly
Pia
Pepy
Queny
Qany
Riri
Riana
Sisi
Sofia
Selly
Sonia
Tesa
Tory
Uddy
Veta
Velu
Vanda
Zoe
Zuzi
Zada
...si multe altele. Sper ca te-am ajutat!

| Malinuka a răspuns:

Bella?

| dolce_6727 a răspuns:

Puffy
Shyla
Lesi
Lusa
Abbye
Molly
Popy
Rosie
Daisy
Millie
Alfie
Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Andra_9680 a răspuns:

Picky
Bella
DaisY
Dakota
Dixie
Ellie
Emma
Ggi
Ginger
Gragie
Haley
Roxie
Roxiy
Ruby

funda`>?:X

| ale16 a răspuns:

Blacky,Lady,Sadie,Lucy,Lucy,Ginger,Lessie,Sasha,Sandy,Sophie,Missy

| Mélancolie a răspuns:

Isis, puffy, axi, daisy, exi, lucy, lulu, sysy, yuki, uffy, simba, suzy, puky, nino, nessy, loly, joy, fitzy, domi, coccolino, coco, zyzy, ora, maggie, molly, sadie, lady, tasha, bo, princess, sophie, abby, dakota, ginger, kate.

Sper ca ti'am fost de ajutor.

| aandreea98 a răspuns:

Lady, Lola, Lachi, Happy, Xasha, Missy, Sissy, SASSY, Samantha, Zoe, Xena, Abby, Cassey, CLEO
COCO
COCOA
COOKIE
DAISY, Cora, Rochita, bella, Pinky, Suzzy sper ca te-am ajutat. :x Funda?;;) Sau poti gasi si aici. => http://www.google.ro/......http?/url

| selenasel a răspuns:

Fifi, lady,pufi, lizuca, brenda,

| kriskiss a răspuns:

Sisi, emma, cleo, riki, fatty.
funda te rog

Răspuns utilizator avertizat
| Andrey123_7390 a răspuns:

Bobita