Si mie mi se pare la fel.si am observat ca unii.raspund la misto la intrebari la care chiar se asteapta un raspuns ajutator.
Ba da.Asa eAm observat si eu asta
Oricum TPU a fost si v-a ramane cel mai tare siteCu sau fara intrebari stupide
Se pune si intrebari care isi au locul pe chat si intrebari interesante, oameni care vor ajutorul, cu toate astea TPU este un site adevarat.
Frumusetea e efemera Ruxy, de la zambetul unui bebelus ( care creste ), pana la o comunitate virtuala colindata de oameni ( care se schimba ).
Si-ti aduc aminte, din pacate, ca iar totul se rezuma la ban. Daca banii curgeau pentru. a stinge conflictele, a trata numai subiecte interesante si a ajuta lumea, altfel arata acest site. Insa cum banul se ia pe fiecare click dat pe site, asa scade utilitatea, folosul si ''frumusetea''.
Totusi, cei care vor sa ajute in continuare, pot ajuta fara sa-i deranjeze aceste discutii. Sunt unii useri care raspund numai pe astfel de teme. Putini, ce-i drept, dar exista. Si ar trebui ca noi, sa le luam exemplul. Si acelasi ''noi'', sa nu mai dam vina pe ''ei''.
Chiar este un chat, eu sincer cand a fost vb de seriozitate am dat dovada de ea, am incercat cat de mult am putut sa ajut, sper ca sfaturile mele au fost destul de folositoare si pe aceasta cale multumesc si eu celor care m-au ajutat, sunt f multi si mi-ar fi greu sa le insir numele la toti, sunt vreo cativa pe aici care mai atata lumea dar in rest e ok
Asta am observat si eu de cateva zile. poate chiar saptamani...ca apar niste intrebari, care nu prea par a fii dilemele cuiva, ci doar niste intrebari de-amorul artei, doar sa fie acolo. Sau...intrebari de genul cine stie cat sau 5555+5555:55555 ii dau fundita...deja...este exagerat...in fine...
Inca nu ti-ai dat seama ca asta este un chat?!?:O Si da, te sustin! Aici trebuie sa fie un site prin care poti sa ajuti oamenii, nu sa trancanesti toata ziua. Exista alte chat-uri speciale, nu? Ia gasiti-va alt loc unde sa palavragiti!